Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/11;

Από σήμερα, 16/11 ως τις 10/12 η Αφροδίτη μέσα από τον επεκτατικό Τοξότη ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντες σου τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και αισθηματικά και σε ωθεί να είσαι πιο εξωστρεφής και περιπετειώδης.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/11;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Η αληθινή αγάπη δεν βρίσκεται, χτίζεται! Νωρίς το πρωί η Σελήνη σε θετική όψη με τον Ερμή στις 7:48 δημιουργεί στέρεο συναισθηματικό έδαφος για συζητήσεις και επαφές, ενώ λίγο αργότερα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ισχυρό Πλούτωνα δείχνει βουτιές στα βάθη του αισθησιασμού. Το απόγευμα, το γήινο τρίγωνο μεταξύ της ακούραστης Σελήνης στην Παρθένο και του αξιόπιστου Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για αφοσίωση τόσο στον έρωτα όσο και σε πάσης φύσεως δραστηριότητες.

300x250px astrology

~Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη~

Με την καρδιά ανοιχτή στην ενέργεια τη αγάπης! Από σήμερα, 16/11 ως τις 10/12 η Αφροδίτη μέσα από τον επεκτατικό Τοξότη ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντες σου τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και αισθηματικά και σε ωθεί να είσαι πιο εξωστρεφής και περιπετειώδης. Πιθανοί έρωτες, συνεργασίες ή οικονομικές δοσοληψίες με άτομα με διαφορετική κουλτούρα, εθνικότητα ή μορφωτικό επίπεδο.

~Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα~

Είσαι έτοιμος να μάθεις ένα μυστικό; Με τον Ερμή στο Σκορπιό που αγαπά τα μυστικά σε θετική όψη με το βαθύ και διεισδυτικό Πλούτωνα, αυτές τις ημέρες θα ξετρυπώσεις λύσεις, θα μάθεις πράγματα πού ήταν κρυφά ή ξεχασμένα και θα γνωρίσεις άτομα που έρχονται να παίξουν καρμικό ρόλο στη ζωή σου. Ευνοούνται φορολογικές ρυθμίσεις και χρηματοοικονομικές κινήσεις, υπαρξιακές αναζητήσεις όπως και ραντεβού ή ταξίδια βουτηγμένα στο... πάθος.

~Ο Ποσειδώνας από σήμερα ορθόδρομος~

Δεν ήταν μόνο ένα όνειρο! Τα όνειρα που έχεις για τη ζωή είναι εικόνες από το βιβλίο που η ψυχή σου γράφει για σένα. Και με τον Ποσειδώνα από σήμερα σε ορθή φορά θαύματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν στη ζωή σου, κι εσύ τους δίνεις την ενέργειά σου, χωρίς αμφιβολία και φόβο.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως ή Σκορπιός, Ιχθύς του α' και β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη, χαρούμενη και με πολλά χαμόγελα Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved