Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/11;

Σήμερα το κλειδί για υγεία και ευτυχία βρίσκεται στο σωστό συνδυασμό αισιοδοξίας και αυτοέλεγχου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/11;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Μια ματιά στον ήλιο... κι όλα είναι γιορτινά! Η σημερινή μέρα είναι όλο ομορφιά και χαρά, έχει χρώματα λαμπερά και ο ήλιος βρίσκεται μέσα στην καρδιά. Στις 16:15 η Σελήνη κάνει όψη συνόδου με το Δία και θα αισθανθείς να γεμίζεις ευφορία και όρεξη για έρωτα, φλερτ, διασκέδαση, άθληση και ό,τι σχετίζεται με παιδιά. Λίγο αργότερα στις 17:15 η περήφανη και σίγουρη Σελήνη στον Λέοντα συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ήλιο στον αινιγματικό και εξαιρετικά ισχυρό Σκορπιό ευνοώντας έντονες μάχες και δυνατούς αγώνες για το ποιος θα κυριαρχήσει σε ποιόν!

300x250 10 NIKOL

~Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία~

Η τύχη σε θέλει, χωρίς υπερβολές! Με τον Ήλιο στον Σκορπιό το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις πτυχές της ζωής σου που επιθυμείς να καταστραφεί κάτι φθαρμένο και άσχημο και να ξεπεταχτεί κάτι νέο και όμορφο. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο αναμορφωτικός και μαχητικός Ήλιος με τον αισιόδοξο Δία δίνει θετικές προοπτικές προς αυτό το σκοπό. Μην περιμένεις όμως υπερβολικά πολλά γιατί τότε μπορεί η τύχη να μετατραπεί σε ατυχία. Ιδιαίτερα επηρεάζονται τα αισθηματικά και θέματα οικονομικής διαχείρισης!

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός ή Υδροχόος, Ζυγός του β' και του γ' δεκαημέρου.

Αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ' μην έχεις αφήσεις την ανάγκη για επέκταση και ανάπτυξη να σε ωθήσει σε παραλογισμούς, απαιτήσεις που ξεπερνούν τα όρια και άπληστες επιθυμίες.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, το κλειδί σήμερα για υγεία και ευτυχία βρίσκεται στο σωστό συνδυασμό αισιοδοξίας και αυτοέλεγχου!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/176856602&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved