Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/11;

Με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του θαύματος, της καλλιτεχνικής έκφρασης, της ελπίδας, της θρησκευτικότητας και της πνευματικότητας σε θετική όψη με τον Ερμή, ευνοούνται δημιουργικές ιδέες, ευρηματικές λύσεις, ρομαντικές συναντήσεις και ερωτικές αποδράσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/11;

~Σελήνη στον Καρκίνο – Σελήνη στον Λέοντα~

Από το καβούκι σου... στη σκηνή της ζωής! Με διάθεση ρομαντική και τρυφερή ξεκινά η μέρα με τη Σελήνη να συναντά το πρωί την Αφροδίτη. Γύρω στις 11:15 το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου βάζει τη σφραγίδα της επιμονής σε ό,τι σχετίζεται με φροντίδες και σπιτικές ασχολίες και ευνοεί επαφές με γυναίκες μεγάλης ηλικίας, καταξιωμένες ή που διακρίνονται για την πείρα τους. Στις 20:44 η Σελήνη εισέρχεται στο εξωστρεφές, φλογερό και χαρούμενο ζώδιο του Λέοντα και η διασκέδαση, η χαρά και ο έρωτας θα επιδιώξουν να καταλάβουν εξέχουσα θέση στο βράδυ σου.

300x250 10 NIKOL

~Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα~

Θαυμάσιες ιδέες και ελπιδοφόρα μηνύματα! Με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του θαύματος, της καλλιτεχνικής έκφρασης, της ελπίδας, της θρησκευτικότητας και της πνευματικότητας σε θετική όψη με τον Ερμή, ο πλανήτης της επικοινωνίας γίνεται άγγελος καλών επών! Δημιουργικές ιδέες, ευρηματικές λύσεις, ρομαντικές συναντήσεις και ερωτικές αποδράσεις.

~Ο Άρης πλησιάζει σε τετράγωνο τον Ουρανό και η Αφροδίτη σε σύνοδο τον Κρόνο~

Απρόσμενα, ξαφνικά και καρμικά! Στους παλμούς του τετραγώνου του Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται αύριο είναι πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικά ζητήματα, ανατροπές σε πολιτικά θέματα, και γεγονότα που θα σοκάρουν ιδιαίτερα σε σχέση με ηγέτες και γενικότερα ισχυρά πρόσωπα. Ατυχήματα, εκρήξεις, προβλήματα με Η/Υ, με τον ηλεκτρισμό, με δορυφόρους και πάσης φύσεως μηχανές ή κινητήρες. Συγχρόνως, η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου φέρνει καρμικά μαθήματα σε θέματα σχέσεων και οικονομικής διαχείρισης.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς του 1ου και 3ου δεκαημέρου.

Το astrology. gr σου εύχεται μια μέρα όμορφη, θετική, ευχάριστη και γεμάτη χαρούμενες στιγμές!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/176532526&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved