Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/11;

Με τον Άρη, τον πλανήτη των δράσεων, σε σύνοδο με τον «μοιραίο» Πλούτωνα αυτές τις ημέρες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, πράξεις και ενέργειες θ' αφήσουν το στίγμα τους στη ζωή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/11;

~Σελήνη στους Διδύμους στον Καρκίνο~

Από τα λόγια, στα συναισθήματα! Η μέρα ξεκινά με την πολυλογού και πολυδιάστατη Σελήνη στους Διδύμους, δείχνοντας ότι κουβέντες και συζητήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν τις πρωινές ώρες, ενώ αυτά που θα έχεις να ασχοληθείς όπως και τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθεις σε επαφή θα είναι πολλά και διαφορετικά. Θέματα άθλησης, μετακίνησης, πληροφόρησης και μάθησης ίσως σε απασχολήσουν ως τις 10:37. Έπειτα, η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο το ζώδιο που σχετίζεται με τις γυναίκες, το σπίτι, την οικογένεια και την ιστορία, ενώ δείχνει ότι σημασία δεν θα έχει τι σκέφτεσαι αλλά τι νιώθεις.

300x250 10 NIKOL

~O Άρης πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα~

Μέρες δυνατών γεγονότων! Με τον Άρη, τον πλανήτη των δράσεων, σε σύνοδο με τον «μοιραίο» Πλούτωνα αυτές τις ημέρες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, πράξεις και ενέργειες θ' αφήσουν το στίγμα τους για πάντα στη ζωή σου. Δυνατό πάθος, βαθύς ερωτισμός, σεξουαλικότητα, εκρηκτικότητα, επαγγελματικές και επιχειρηματικές μεταβολές. Πιθανά οδοντιατρικά ή σκελετικά προβλήματα, κατάγματα, φλεγμονές οστών αλλά και αφροδίσια νοσήματα.

Από την ισχυρή ενέργεια της συνόδου Άρη - Πλούτωνα επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος, Καρκίνος, Ζυγός, Κριός γεννημένος στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια πολύ όμορφη μέρα αν θυμάσαι ότι είσαι πολύ πιο γενναίος από ότι πιστεύεις, πιο δυνατός από όσο φαίνεσαι και πιο έξυπνος από όσο νομίζεις.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/176197960&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved