Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/11;

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία προσφέρει σήμερα ευκαιρίες για δώρα, χαρές και απολαύσεις αφήνοντας όμως μεγάλα περιθώρια για υπερβολές.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/11;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Ανέμελες, αέρινες και εύθυμες στιγμές! Με τη Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, η χαρά σήμερα μπορεί να ξεκινήσει με μια λέξη, ένα αστείο, ένα κείμενο, ένα μήνυμα, μια συνάντηση, μια διαδρομή ή εκδρομή. Συγχρόνως, η θετική όψη, που πραγματοποιεί η κεφάτη Σελήνη στου Διδύμους με το Δία στο φλογερό, χαρούμενο και ερωτικό ζώδιο του Λέοντα, δείχνει ότι η χαρά, ο έρωτας και η διασκέδαση θα εκφραστούν με πληθωρικό τρόπο.

300x250 10 NIKOL

~Αφροδίτη τετράγωνο με Δία~

Ανάρια, ανάρια το φιλί για να 'χει νοστιμάδα! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία προσφέρει σήμερα ευκαιρίες για δώρα, χαρές και απολαύσεις αφήνοντας όμως μεγάλα περιθώρια για υπερβολές. Έτσι, σήμερα τόσο στον έρωτα όσο και σε οτιδήποτε άλλο μην αφήνεσαι παρά πολύ, μη δίνεις πάρα πολύ, γιατί αυτό το «πάρα πολύ» μπορεί στο τέλος να σε πληγώσει... πάρα πολύ!

~Ερμής στον Σκορπιό 9/11 – 28/11~

Μέρες που θα γραφτούν με ανεξίτηλο μελάνι! Σήμερα, 9 Νοεμβρίου 2014, ο Ερμής ο πλανήτης της μάθησης και της επικοινωνίας εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, θέση που είχε βρεθεί μεταξύ 28/9 και 10/10, πριν γυρίσει ανάδρομος. Ως εκ τούτου, επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις που είχες πιθανόν κάνει τότε για οικονομικά ή ερωτικά ζητήματα, θα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους, διαμορφώνοντας το πεπρωμένο σου. Ευνοούνται πάσης φύσεως έρευνες που απαιτούν βαθύ σκάψιμο!

Η τύχη είναι με το μέρος σου αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του 2ου & του 3ου δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, κεφάτη και χαρούμενη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved