Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/11;

Το απόγευμα, η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει σύνοδο με τον επιβλητικό Πλούτωνα και υπόσχεται εξαιρετικά δυνατές στιγμές, αισθησιασμό και έντονο πάθος!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/11;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Κι όμως γίνεται! Με τη Σελήνη στο σταθερό και γήινο Ταύρο, το μήνυμα της ημέρας είναι «άμα θέλεις, επιμένεις, αγαπάς και πεισμώνεις, τότε γίνεται!». Τόσο στη δουλειά και τον έρωτα όσο και τις σχέσεις ή το χρήμα, σήμερα η επιμονή θα αξίζει περισσότερο από όσο το διπλάσιο βάρος της εξυπνάδας σου!

300x250 10 NIKOL

~Οι όψεις της Σελήνης~

Άρνηση στο εφήμερο, βήματα προς το στέρεο! Την ανάγκη για σταθερότητα υποδεικνύει η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον ισχυρό και φιλόδοξο Άρη στον Αιγόκερω ευνοεί στρατηγικές κινήσεις και σωστά μελετημένα βήματα για το πως θα φτάσεις να βγάζεις τα προς το ζην πιο σίγουρα, ευχάριστα και δημιουργικά! Το απόγευμα, η Σελήνη συναντά τον επιβλητικό Πλούτωνα και υπόσχεται εξαιρετικά δυνατές στιγμές, αισθησιασμό και έντονο πάθος!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν είσαι επίμονος στους στόχους σου και εργαστείς με συνέπεια ώστε η αγάπη και ο έρωτας να κρατιούνται χέρι-χέρι!

Άκουσε την ανάλυση των πλανητικών επιδράσεων σε όλα τα ζώδια, από την Κατερίνα Σαλωνίκη στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/175602378&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved