Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/11;

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, όσες κινήσεις και ενέργειες δεν φέρουν την σφραγίδα του σεβασμού θα δεχτούν κυρώσεις, επικρίσεις και δυσάρεστες συνέπειες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/11;

~Σελήνη στον Κριό~

Μην σε απασχολεί αν το βήμα σου θα είναι μικρό ή μεγάλο. Απλά κάνε το! Με τη Σελήνη στον ορμητικό και δυναμικό Κριό σήμερα δεν αναμένεις οι ευκαιρίες να δημιουργηθούν από μόνες τους, τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν περιμένεις το τηλέφωνο να χτυπήσει και δεν κάθεσαι να πάνε και να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους. Αναλαμβάνεις δράση και έτσι συντονίζεσαι με την ενέργεια του σύμπαντος, που σήμερα δίνει εύνοια στους τολμηρούς, τους δραστήριους και τους θαρραλέους.

300x250 10 NIKOL

~Άρης στον Αιγόκερω~

Το θράσος, η αναίδεια και η επιθετικότητα δεν θα ανταμειφθούν! Έχε όμως στο νου σου ότι η παρουσία του Άρη στον προσεκτικό και πειθαρχημένο Αιγόκερω στηρίζει ενέργειες και πρωτοβουλίες που χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα. Όσες κινήσεις και ενέργειες δεν φέρουν την σφραγίδα του σεβασμού θα δεχτούν κυρώσεις, επικρίσεις και δυσάρεστες συνέπειες. Από την άλλη, οτιδήποτε πράττεις ως τις 4/12, για να πετύχει, πρέπει να βασίζεται σ' ένα σχέδιο και να έχεις αποφασίσει να εργαστείς για αυτό.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχει μια υπέροχη μέρα αν θυμάσαι ότι ένας στόχος χωρίς σχέδιο δεν διαφέρει σε τίποτα από μια ευχή ή την έκφραση μιας επιθυμίας!

Άκουσε την ανάλυση των πλανητικών επιδράσεων σε όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/175441925&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved