Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/11;

Μεταβολές και αλλαγές που θα γίνουν θα σε οδηγήσουν στην αρχή ενός μονοπατιού, ενώ πρόσωπα και γεγονότα θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στη ζωή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/11;

~Σελήνη στον Κριό~

Να είσαι γρήγορος αλλά να μη βιάζεσαι! Σήμερα η απείθαρχη και φασαριόζα Σελήνη στον Κριό σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον εκρηκτικό Άρη, το βλοσυρό Πλούτωνα και τον ανατρεπτικό Ουρανό. Ως εκ τούτου, δεν θέλει και πολύ να ξεφύγουν καταστάσεις, να υπάρξουν ξεσπάσματα ή να προκύψουν βολές, «καρφιά» και επιθέσεις. Ο Άρης που κυβερνά τη σημερινή Σελήνη και βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει ότι στο στόχαστρο θα βρεθούν διευθυντές και προϊστάμενοι, άτομα κύρους ή μεγάλης ηλικίας. Επαγγελματικά ζητήματα θα αποτελούν «καυτή πατάτα». Έρωτες με διαφορά ηλικίας θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

300x250 10 NIKOL

~Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα~

Μικρά, αλλά καθοριστικής σημασίας, γεγονότα! Μεταβολές και αλλαγές που θα γίνουν αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα σε εργασιακά και αισθηματικά θέματα, θα έχουν έναν καρμικό χαρακτήρα. Θα σου δώσουν την ευκαιρία να βρεθείς στην αρχή ενός μονοπατιού άμεσα συνδεδεμένου με το πεπρωμένο σου. Πρόσωπα και γεγονότα αυτές τις μέρες θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στη ζωή σου.
Ιδιαίτερα από την ισχυρή όψη Ήλιου – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β'.

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν σε ό,τι κι αν γίνεται, η στάση σου και η φωνή σου δεν γίνονται ηττοπαθείς, αντίθετα παραμένουν θαρραλέες!

Άκουσε την ανάλυση των πλανητικών επιδράσεων σε όλα τα ζώδια, από την Κατερίνα Σαλωνίκη στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/175275627&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved