Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/11;

Από αισθηματικής απόψεως, σήμερα η φαντασία και ο θεός Έρως δημιουργούν ένα ρομαντικό και μαγικό σκηνικό για τις ερωτευμένες καρδιές!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/11;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Ρομαντισμός, αγάπη και τέχνη! Με τη Σελήνη σήμερα στην κατοικία του ιδεαλιστικού Ποσειδώνα, δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για να ζήσεις όμορφες εμπειρίες και να συμμετέχεις σε ευτυχή γεγονότα με στιγμές βγαλμένες σαν από παραμύθι. Λόγια θα σου δίνουν ελπίδα, πρόσωπα θα σε εμπνέουν και καλλιτεχνικά δρώμενα θα σε μεταφέρουν νοερά στον κόσμο του ονείρου. Από αισθηματικής απόψεως, σήμερα η φαντασία και ο θεός Έρως δημιουργούν ένα ρομαντικό και μαγικό σκηνικό για τις ερωτευμένες καρδιές!

300x250 10 NIKOL

~Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα~

Ακολούθα με αυτοπεποίθηση την κατεύθυνση των ονείρων σου! Σε επαγγελματικές δραστηριότητες αυτές τις ημέρες μπορούν να υπάρξουν θετικά και απτά αποτελέσματα. Αξιοποίησε την έμπνευσή σου. Τονισμένη θα είναι η καλλιτεχνική, η πνευματική και η συμπονετική πλευρά της ζωής. Στον αισθηματικό τομέα, οι ενέργειες και οι δράσεις που στοχεύουν ψηλά θα μπορέσουν να δώσουν φτερά στον έρωτα!

~Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα~

Πάθος, ένταση, ισχυρός μαγνητισμός! Επιστροφή δανεικών και θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα μπορείς να έχεις αυτές τις ημέρες. Ευνοείται η αποταμίευση και απολαβές από αναδρομικές οφειλές, ασφάλειες ή κληρονομιές. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να γίνουν πιο δυνατές σχέσεις και να δημιουργηθούν ισχυροί – καρμικοί δεσμοί.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του α' και β' δεκαημέρου και Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια θαυμάσια Κυριακή! Η μέρα αναβλύζει χαρές, ευτυχία και έρωτα και δεν έχεις παρά να τις απολαύσεις!


Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved