Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/11;

Ο Νοέμβριος κάνει ποδαρικό με τη Σελήνη στον Υδροχόο να στρέφει την προσοχή σου σε αλλαγές που θέλεις να κάνεις και ιδέες που φέρνουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/11;

~Σελήνη στον ΥδροχόοΣελήνη στους Ιχθύες~

Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις κάτι θα βρεις τρόπο. Αν δεν θες θα βρεις μια δικαιολογία! Ο Νοέμβριος κάνει ποδαρικό με τη Σελήνη στον Υδροχόο να στρέφει την προσοχή σου σε αλλαγές που θέλεις να κάνεις, ανθρώπους που θέλεις να έρθεις σε επαφή και ιδέες που φέρνουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. Στις 18:36 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα είναι πιο έντονη η ανάγκη να κάνεις κάτι που σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει και σε απομακρύνει για λίγο από τους άλλους. Έτσι, θα μπορέσεις να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να κάνεις ό,τι σε βοηθά να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

300x250 10 NIKOL

~Ερμής εξάγωνο με Δία~

Συζητήσεις που ανοίγουν νέους δρόμους! Η θετική όψη μεταξύ του Ερμή και του Δία που κορυφώνεται σήμερα ευνοεί πάσης φύσεως επαφές, συνομιλίες και συμφωνίες. Ευνοϊκή εξέλιξη μπορεί να έχει ένα θέμα σου που σχετίζεται με δικαστές, δικηγόρους, δασκάλους, καθηγητές, προπονητές, αθλητές όπως και άτομα που κατάγονται από το εξωτερικό ή η εργασία τους σχετίζεται με αυτό. Ευκαιρίες για ταξίδια, φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες.

~Ο Άρης πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα & η Αφροδίτη τον Πλούτωνα~

Θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας και έρωτα! Ενέργειες και δράσεις σε επαγγελματικά θέματα μπορούν να έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα αυτές τις μέρες, ενώ σε θέματα τόσο οικονομικά όσο και αισθηματικά η επιμονή και η αποφασιστικότητα μπορούν να αποτελέσουν τα συστατικά της επιτυχίας.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του γ' δεκαημέρου, Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος γεννημένος στα τέλη του α' ή στις αρχές του β' δεκαημέρου και Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ο Νοέμβριος να ξεκινήσει μ' ένα μεγάλο χαμόγελο και κάθε του μέρα να σου δίνει μια αίσθηση βαθιάς ικανοποίησης, έντονης χαράς και θετικής προσδοκίας για το αύριο. Καλό μήνα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved