Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/10;

Να θυμάσαι ότι η αυτό που σε κάνει διαφορετικό από τους άλλους είναι συμπεριφορά σου, ενώ αυτό που σε κρατά μακριά τους είναι ο εγωισμός σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/10;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Μη φοβάσαι την αλλαγή. Σε οδηγεί σε μια νέα αρχή! Ο Οκτώβριος φθάνει στο τέλος του, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου να φέρνει αποκαλύψεις, εκπλήξεις και ανατροπές. Οι στίχοι «Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, τα όνειρα μου κόκκινα, τα όνειρα σου άσπρα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ» χαρακτηρίζουν το κλίμα που θα επικρατεί σήμερα στις σχέσεις και σε αισθηματικά θέματα. Το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης στον ανανεωτικό Υδροχόο και της Αφροδίτης στον απόλυτο Σκορπιό δείχνει ότι μέσα από διαφορές, αντιθέσεις ή συγκρούσεις κάτι νέο θα προσπαθήσει να ξεπεταχτεί σε μια σχέση, ώστε να ανανεωθεί και να εξελιχθεί.

300x250 10 NIKOL

~Ο Ερμής στο Ζυγό πλησιάζει σε όψη εξάγωνου το Δία στο Λέοντα~

Μη φοβάσαι να σκεφτείς τα μεγάλα. Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Ο ευχάριστος, συνεργατικός και συντροφικός Ερμής στο Ζυγό συναντά σε όψη εξάγωνου το Δία στο Λέοντα που αγαπά κάθε ευτυχή επέκταση. Ως εκ τούτου, ευνοούνται προτάσεις γάμου και συμφωνίες συνεργασίας, καθώς και αισθηματικές γνωριμίες. Νοητικές δραστηριότητες, σπουδές, μετακινήσεις και ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να φέρουν χαμόγελα χαράς. Νεαρά άτομα ίσως φορέσουν το στέμμα της επιτυχίας.

Με τα φτερά της τύχης θα πετάξεις σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του α' και του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική Παρασκευή, αν θυμάσαι ότι η αυτό που σε κάνει διαφορετικό από τους άλλους είναι συμπεριφορά σου, ενώ αυτό που σε κρατά μακριά τους είναι ο εγωισμός σου.

Άκουσε την ανάλυση των πλανητικών επιδράσεων του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, από την Μπέλλα Κυδωνάκη στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/174682501&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved