Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/10;

Με τη Σελήνη στο Ζυγό, θα αναζητήσεις περισσότερο την επαφή με τους άλλους, το σύντροφο, τους φίλους ή τους συνεργάτες σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/10;

~Σελήνη στην Παρθένο~
Για να έχεις μια όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να είναι όλα τέλεια! Η Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο της αγχωτικής και τελειομανούς Παρθένου. Ως τις 14:11 θα είναι κενή πορείας και η διάθεση και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείς να κάνεις μικρές και καθημερινές εργασίες αλλά αν περιμένεις τα πάντα να κυλήσουν τέλεια ίσως απογοητευθείς. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αποδειχθεί πιο ωφέλιμο να γίνει κάτι, παρά να τέλειο.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη στο Ζυγό~

Με ρομαντική και ερωτική διάθεση! Το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού που αγαπά την αρμονία και ως εκ τούτου θα έχεις την τάση να προσεγγίσεις το κάθε τι μέσα από ένα πιο ισορροπημένο πρίσμα. Συγχρόνως, το φεγγάρι του Ζυγού είναι κοινωνικό και συντροφικό και κατ' επέκταση θα αναζητήσεις περισσότερο την επαφή με τους άλλους, το σύντροφο, τους φίλους ή τους συνεργάτες σου. Στις επάλξεις θα βρίσκεται ό,τι σχετίζεται με ομορφιά, μόδα, ρομαντισμό καλλωπισμό και τέχνες.

Η τύχη σε συντροφεύει σήμερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως των πρώτων ημερών ή Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, όσο περισσότερο παρατηρείς σε τακτική βάση τις μικρές χαρές τόσο πιο εύκολο θα είναι να προσπαθείς για τις μεγαλύτερες χαρές.

Άκουσε την ανάλυση των όψεων της ημέρας, από την Κατερίνα Σαλωνίκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/173128579&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved