Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/10;

Μια φιλία, μια συνεργασία, η τέχνη ή η κοινωνική ζωή μπορεί στο παρόν να αποτελέσει το πεδίο για να στείλεις το βέλος της ευτυχίας στο μέλλον.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/10;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα. Οι έξυπνοι τα λύνουν! Η Σελήνη στο παρατηρητικό, αναλυτικό και προνοητικό ζώδιο της Παρθένου μπορεί με ευκολία να βρίσκει το στραβό και το λάθος και δουλεύοντας μεθοδικά να το διορθώνει. Ως εκ τούτου σήμερα σε οτιδήποτε δεν λειτουργεί σωστά μπορείς να εντοπίσεις το πρόβλημα και να βρεις τη λύση!

300x250 10 NIKOL

~Η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου τον Άρη~

Ο έρωτας γεννήθηκε για δύο! Με τη συντροφική Αφροδίτη στο Ζυγό σε θετική όψη με τον επεκτατικό Άρη στον Τοξότη αυτές τις ημέρες ίσως σε χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα ή ένα νέο κεφάλαιο ανοίξει στην αισθηματική σου ζωή. Μια φιλία, μια συνεργασία, η τέχνη ή η κοινωνική ζωή μπορεί στο παρόν να αποτελέσει το πεδίο για να στείλεις το βέλος της ευτυχίας στο μέλλον.

~Ο Ερμής ανάδρομος σε εξάγωνο με το Δία~

Επιστροφή στην πύλη της ευτυχίας! Το σύμπαν εδώ και καιρό σου έχει ανοίξει πόρτες στον έρωτα, τη δημιουργία, την ευτυχία και το χρήμα αλλά εσύ απλά στέκεσαι και τις κοιτάς χωρίς να τις περνάς. Διστάζεις, αμφιβάλλεις και νιώθεις αβεβαιότητα για τον ποιον δρόμο να πάρεις για να μπεις με θετικό τρόπο μέσα. Σήμερα, θα έχεις τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις το σκεπτικό σου και να προετοιμαστείς κατάλληλα για να κρατήσεις στα χέρια σου το θησαυρό που το σύμπαν σου στέλνει.

Μεγαλύτερη εύνοια έχεις σήμερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου ή Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος, Τοξότης, Λέων και έχεις γεννηθεί είτε στα τέλη του β' δεκαημέρου είτε στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν στη γεμάτη υποχρεώσεις ημέρα σου αφήνεις μικρά διαστήματα για να ξεκουράζεται τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σου.

Άκουσε την ανάλυση των όψεων της ημέρας, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/172968305&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved