Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/10;

Στα μάτια των νέων βλέπεις φλόγα, μα στα μάτια των γέρων, βλέπεις φως!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/10;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Ζήτησε την καθοδήγηση του σοφού μέσα σου! Η ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα κάνει δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό, την Αφροδίτη και τον Ήλιο! Πρόσωπα και καταστάσεις ενδέχεται να σου προκαλέσουν εκνευρισμό ή να πυροδοτήσουν συναισθήματα άγχους. Αν δεις ότι γκρινιάζεις, βάζεις τις φωνές, νιώθεις την κοιλιά σου να πονά, θες να κλειστείς στο καβούκι σου, τρως με απόγνωση σοκολάτα ή νιώθεις εξάντληση τότε πιθανόν να σε έχει κυριέψει το άγχος. Από την άλλη, η θετική όψη της Σελήνης με τον περιοριστικό και σοφό Κρόνο δείχνει πως, αν εντοπίσεις με τι σε έχει πιάσει το παράπονο, θα βρεις και την απάντηση του προβλήματος.

300x250 10 NIKOL

~Ήλιος εξάγωνο με Άρη & σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον Ερμή~

Η φλόγα του ενθουσιασμού και της περιπέτειας ανάβει! Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να αξιοποιήσεις το θετικό κλίμα με το σύντροφο, ένα συνεργάτη, ένα πελάτη, φίλο ή άλλο πρόσωπο, προκειμένου να κάνετε μαζί οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε επίπεδο διανόησης, φιλοσοφίας ζωής, ψυχαγωγίας, καλοπέρασης και επικοινωνίας.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του β' και του γ' δεκαημέρου ή Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Τοξότης, Λέων γεννημένος είτε στα τέλη του α' δεκαημέρου είτε στις αρχές του γ'.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology, μπορείς να έχει μια υπέροχη μέρα αν θυμάσαι ότι μια από τις μεγαλύτερες συνταγές επιτυχίας είναι να μετατρέπεις τις δυσκολίες σε ευκαιρίες.

Άκουσε την επιρροή των όψεων και το αστρολογικό κλίμα της ημέρας από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/172239286&auto_play=false&hide_related=false&show_comment
s=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved