Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/10;

Έξοδοι με φίλους, επαφές ή συμμετοχή σε ομάδες, φλερτ, κους-κους και πνευματικές εκδηλώσεις υπόσχονται εκπληκτικές ατάκες, εκρήξεις χαράς και τρελό ξεφάντωμα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/10;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Από το χτες μάθαινε. Από το σήμερα βίωνε. Από το αύριο ήλπιζε! Εν μέσω μιας έκλειψης που πέρασε και μιας που έπεται (στις 24/10) οι εξελίξεις αυτήν την περίοδο είτε στη δική σου ζωή είτε στων ανθρώπων γύρω σου είναι καταιγιστικές. Έχεις πολλά να σκεφτείς, να μάθεις και να συζητήσεις και με τη Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.
Να θυμάσαι ότι ο Ερμής που κυβερνά τη σημερινή Σελήνη είναι ανάδρομος. Απέφυγε τη φλυαρία γιατί μπορεί να ξεχάσεις να πεις το πιο σημαντικό, διπλοτσέκαρε την ώρα του ραντεβού σου και αν καθυστερήσεις, δεν έχει σήμα το κινητό, ξεχάσεις τα κλειδιά ή πάρεις μήνυμα από μια παλιά αγάπη, την ατάκα την ξέρεις... Ερμής ανάδρομος!

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό στις 20:56~

Τρέλα και κέφι εκρήγνυνται όπως το ηφαίστειο! Η μόνη όψη που κάνει σήμερα η αέρινη και τσαχπίνα Σελήνη -και χρωματίζει όλη την ημέρα- είναι το εξάγωνο με τον κοινωνικό και απρόβλεπτο Ουρανό. Έξοδοι με φίλους, επαφές ή συμμετοχή σε ομάδες, φλερτ, κους-κους και πνευματικές εκδηλώσεις υπόσχονται εκπληκτικές ατάκες, εκρήξεις χαράς και τρελό ξεφάντωμα.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' ή του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Κυριακή με χαρά, φλερτ, έρωτα και όμορφες διαδρομές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved