Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/10;

Με τη Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων από το απόγευμα οι ευκαιρίες για επαφές, εξόδους, επισκέψεις και συναναστροφές θα είναι ποικίλες και ενδιαφέρουσες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/10;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Προφύλαξε το λαιμό σου! Λίγο το κρύο λίγο η υγρασία δεν θέλει πολύ για να αρχίσεις να νιώθεις ένα γδάρσιμο στο λαιμό σου ή να πονάς την ώρα που καταπίνεις. Άρχισε από σήμερα να φοράς το φουλάρι ή το κασκόλ σου και φρόντισε πιο συστηματικά να τρως υγιεινά.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη στους Διδύμους στις 18:50~

Διάθεση για έξω! Με τη Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων από το απόγευμα οι ευκαιρίες για επαφές, εξόδους, επισκέψεις και συναναστροφές θα είναι ποικίλες και ενδιαφέρουσες.

~Αφροδίτη αντίθεση με Ουρανό~

Μαλλιά κουβάρια! Ο πλανητικός ουρανός συνεχίζει να δονείται στους παλμούς του Ταυ- Τετραγώνου Αφροδίτης, Ουρανού, Πλούτωνα βάζοντας μπουρλότο σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Προβλήματα που εδώ και καιρό σιγόβραζαν παίρνουν από τη μια στιγμή στην άλλη απρόσμενες διαστάσεις. Χωρισμοί, δικαστικές διαμάχες, ακραίες οικονομικές απαιτήσεις αλλά και έρωτες που γρήγορα θα έρθουν και ξαφνικά θα χαθούν.

~Ήλιος εξάγωνο με Δία~

Η ελπίδα και η χαρά ανατέλλουν μαζί! Σε μια περίοδο αλλαγών που η ανάγκη να απαλλαχτείς από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε δυσαρεστεί, η ανεξέλεγκτα ορμητική και θετική όψη Ηλίου – Δία μπορεί να αποτελέσει ένα θετικό αντίβαρο. Ανοίγματα σε καινούργια πρόσωπα και ενδιαφέροντα, ταξίδια, κοινωνικές επαφές και οτιδήποτε μπορεί να φέρει το χαμόγελο στα χείλη σου το σύμπαν θα σου τα προσφέρει, αρκεί να τα ζητήσεις.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου και Τοξότης, Λέων, Κριός του β' δεκαημέρου.

Αν είσαι Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου ή έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 14ης και της 20η μοίρας ένας γεγονός σε σχέση με κάποιο πρόσωπο θα σε ξαφνιάσει περισσότερο ως προς τη στιγμή που θα προκύψει.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr η μέρα είναι ιδανική για να επενδύσεις χρόνο και προσοχή σε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάς! Καλό Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved