Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/10;

Η μέρα χρωματίζεται θετικά από το ευεργετικό εξάγωνο Ηλίου – Δία που δείχνει ότι θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα αφορούν τον έρωτα, τη διασκέδαση ή ένα δημιουργικό project...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/10;

Σελήνη στον Ταύρο~

Η αγάπη είναι ο μόνος τρόπος! Με τη Σελήνη σήμερα στον γήινο και σταθερό Ταύρο, ο ρεαλισμός θα σου παρέχει το έδαφος για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς, η υπομονή τη δύναμη για να μην κουραστείς και ο ρομαντισμός την πίστη ότι τα πάντα είναι δυνατά στα όνειρα και την αγάπη.

300x250 10 NIKOL

~Ερμής στο Ζυγό ανάδρομος 10/10-25/10~

Σχέσεις με δύσκολη επικοινωνία! Ο Ερμής, που κινείται ανάδρομος, σήμερα επιστρέφει στο Ζυγό όπου θα μείνει ως τις 9 Νοεμβρίου. Η ανάδρομη φορά του στο Ζυγό, από σήμερα 10/10 ως τις 25/10 υποδεικνύει μια περίοδο καθυστερήσεων, ασυνεννοησίας και παρεξηγήσεων με επίκεντρο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αναβολές δικών, γάμων, συμφωνιών αλλά και αισθηματικά πισωγυρίσματα.

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό~

Σκόνη και θρύψαλα! Με μια πολυαστρία (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής) στον Ζυγό στον κοσμικό ουρανό θέματα που σχετίζονται με το σύντροφο, ένα πελάτη, ένα συνεργάτη, έναν ανταγωνιστή ή άλλο πρόσωπο βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Όμως αυτές τις ημέρες, προβλήματα σχετικά με αυτούς μπορεί να φτάσουν στα άκρα. Μια ρήξη, ένα διαζύγιο ή μια αποχώρηση μπορεί να γίνει ξαφνικά.

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Δία~

Χαμόγελα ευτυχίας! Η μέρα χρωματίζεται θετικά από το ευεργετικό εξάγωνο Ηλίου – Δία που κορυφώνεται αύριο και δείχνει ότι, αξιοποιώντας τη νόηση ή την κοινωνικότητά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα αφορούν ένα παιδί, ένα χόμπι, τον έρωτα, τη διασκέδαση ή ένα δημιουργικό project.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου και Τοξότης, Λέων, Κριός του β' δεκαημέρου.

Αν είσαι Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου ή έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 14ης και της 20ης μοίρας είναι πιθανά αναποδογυρίσματα στις σχέσεις σου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Παρασκευή με χαρούμενες και ανέμελες στιγμές!

Άκουσε την ανάλυση των όψεων του Σαββατοκύριακου από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/171471155&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved