Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/10;

Σήμερα, τα συναισθήματα θα είναι ορμητικά, οι συγκινήσεις της ημέρας έντονες και δυνατές, ενώ βιασύνες, συγκρούσεις και εντάσεις θα χτυπήσουν... κόκκινο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/10;

~Πανσέληνος- Σεληνιακή Έκλειψη στη 15η μοίρα του Κριού~

Συναισθηματική ένταση για νέα ξεκινήματα! Το αστρολογικό σκηνικό κατακλύζεται από φαινόμενα, διελεύσεις και όψεις που δείχνουν την τάση να αναζητήσεις νέους τρόπους έκφρασης, προκειμένου να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου και να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, της εργασίας, των συμφωνιών ή δράσεων. Τα συναισθήματα θα είναι ορμητικά, οι συγκινήσεις της ημέρας έντονες και δυνατές, ενώ βιασύνες, συγκρούσεις και εντάσεις θα χτυπήσουν... κόκκινο!

300x250 10 NIKOL

~Άρης τρίγωνο με Δία~

Νέα βήματα με κίνητρο να βελτιώσεις το μέλλον σου! Αυτές τις ημέρες το σύμπαν είναι με το μέρος σου όσον αφορά μια νέα αρχή. Για να μοιραστείς τη δική σου φιλοσοφία και να συναντήσεις την επιτυχία στον έρωτα, τα θέματα παιδιών, τη διασκέδαση, την άθληση, τη δημιουργία, τη γνώση! Αξιοποίησε τις θετικές συμπαντικές δυνάμεις και κάνε ένα νέο άνοιγμα!

~Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα~

Χαριστική βολή σε σχέσεις! Αυτές τις ημέρες δεσμοί, γάμοι, ενώσεις και συνεργασίες απειλούνται και πιθανόν κάποιες από αυτές να δεχτούν ένα μοιραίο χτύπημα! Μεγάλη προσοχή σε αγορές και πάσης φύσεως χρηματοπιστωτικά θέματα γιατί προεικονίζονται ζημίες και προβλήματα από οικονομικά... «κοράκια».

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα, αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του β' δεκαημέρου. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου αν είσαι Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, δημιουργική και ευχάριστη μέρα!

~Άκουσε για τη σημερινή Σεληνιακή έκλειψη και τις επιδράσεις της, από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/171167632&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved