Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/10;

Αυτές τις ημέρες μπορείς να ωφεληθείς από το ευεργετικό τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού για να πάρεις θετικές αποφάσεις ικανές να σου αλλάξουν για πάντα τη ζωή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/10;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Χόρεψε στη βροχή και μην περιμένεις να κοπάσει η καταιγίδα! Η εβδομάδα ξεκινά με την ευμετάβλητη Σελήνη στους Ιχθύες να δείχνει εναλλαγές στη διάθεση και ως εκ τούτου τη μια στιγμή μπορεί να είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος και την άλλη να σε τυλίγει ένα γκρίζο πέπλο μελαγχολίας.

300x250 10 NIKOL

~Ταυ τετράγωνο Ηλίου-Πλούτωνα-Ουρανού~

Η ευτυχία δημιουργεί σχέσεις. Η δυστυχία τις δοκιμάζει! Αυτές τις μέρες το αστρολογικό σκηνικό φιλοξενεί το Ταυ-Τετράγωνο Ηλίου-Πλούτωνα-Ουρανού, που θα φέρει γεγονότα τα οποία θα τεστάρουν τις σχέσεις. Κάθε δυσκολία στη ζωή σου είναι χρήσιμη και ίσως αυτές τις μέρες διαπιστώσεις (όχι ανώδυνα) ότι στα εύκολα σε ξέρουν όλοι, αλλά στα δύσκολα τους μαθαίνεις εσύ.

~Μεγάλο Τρίγωνο της Φωτιάς~

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Αυτές τις ημέρες και ως τις 10 Οκτωβρίου μπορείς να ωφεληθείς από το ευεργετικό τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού για να πάρεις θετικές αποφάσεις ικανές να σου αλλάξουν για πάντα τη ζωή. Τα ζώδια της φωτιάς αναλαμβάνουν πρωτίστως δράση, αφού εκεί βρίσκονται οι τρεις πλανήτες που σηματοδοτούν αλλαγή της τύχης! Κάνε οτιδήποτε ανοίγει νέες προοπτικές. Μπορείς να εκδηλώσεις τη δημιουργικότητά σου και συγχρόνως να το διασκεδάζεις!

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου ή Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα, αν θυμάσαι ότι η ζωή δεν είναι για να περιμένεις την καταιγίδα να κοπάσει, αλλά για να μάθεις να χορεύεις στην βροχή!

~Άκουσε την επιρροή των όψεων της ημέρας από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/170848851&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved