Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/10;

Με τον Ερμή στο Σκορπιό ανάδρομο από σήμερα, το μυστήριο θα απογειώσει τις θεωρίες συνωμοσίας, ενώ από τις 10/10 η αναποφασιστικότητα θα αποσυντονίσει σχέσεις και συνεργασίες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/10;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Εκπλήξεις, socializing και φρενήρεις ρυθμοί! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, ζώδιο του αέρα που συμβολίζει τόσο τη διανόηση όσο και τις κοινωνικές επαφές, σήμερα θα υπάρχει ελεύθερο σερφάρισμα στη σκέψη, αστραπιαία ταχύτητα στη μετάδοση νέων και αποκαλυπτικών γεγονότων και φρενίτιδα συμμετοχών σε ομαδικές συζητήσεις, φιλικές ή πρωτότυπες δραστηριότητες και διαδικτυακές ενασχολήσεις.

300x250 10 NIKOL

~Ερμής ανάδρομος 4/10-25/10~

Αγωνιώδεις πλην ατελέσφορες επαφές! Με τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας, στο Σκορπιό ανάδρομο από σήμερα, το μυστήριο θα απογειώσει θεωρίες συνωμοσίας και φοβίες, ανασύροντας παλιές ιστορίες και σκοτεινά σημεία, ενώ από τις 10/10 που θα εισέλθει στο Ζυγό η αναποφασιστικότητα θα αποσυντονίσει σχέσεις και συνεργασίες. Απέφυγε μεταξύ 4/10 και 25/10 υπογραφές και συμφωνίες και πρόσεχε τα λεγόμενα και τα γραφόμενά σου. Προβλήματα με Η/Υ, οχήματα και μέσα μαζική μεταφοράς. Εκ νέου οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ερωτικές επανασυνδέσεις.

~Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα~

Τέρμα το κρυφτό! Ό,τι κουκουλώνεις σε οποιαδήποτε σχέση, δεν παύει να είναι εκεί και αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται πάσης φύσεως απογοητεύσεις, απώλειες ή αρνητικές εμπειρίες να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ό,τι χαλά την ισορροπία ανάμεσα σε σένα και κάποιον άλλον θα ξεπεταχτεί από το μπαούλο που έχει καταχωνιαστεί, ψάχνοντας λύση. Σε κάποιες περιπτώσεις μια αντικατάσταση ή ένα τέλος δεν θα μπορεί να αποφευχθεί.
Η ισχυρή όψη Ηλίου – Πλούτωνα σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο του αέρα, Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα υπέροχο Σάββατο, αν χρησιμοποιήσεις το χρωστήρα του νου σου για να σβήσεις το μαύρο από τις σχέσεις σου και να φέρεις το φως σε όποιον τομέα της ζωής σου υπάρχουν σκιές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved