Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/10;

Το βραδάκι πάρε τη σκυτάλη από τα σοβαρά και τα δύσκολα της ζωής και ασχολήσου με οτιδήποτε κάνει το χαμόγελο σου πιο επίμονο, σε εξελίσσει και κάνει το χρόνο της ζωής σου να κυλάει με νόημα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/10;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Βγάλε τον ηγέτη που κρύβεις μέσα σου και καθοδήγησε τη ζωή σου! Με τη Σελήνη στον σοβαρό, γήινο και φιλόδοξο Αιγόκερω και μάλιστα σε φάση αύξησης, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προωθήσεις στόχους σε θέματα καριέρας και να δημιουργήσεις καλύτερες προοπτικές σε σημαντικές υποθέσεις της ζωής σου. Ευνοείται να έρθεις σε επαφή με προϊσταμένους, διευθυντές και πρόσωπα δύναμης, κύρους, εξουσίας ή με άτομα μεγάλης ηλικίας.

300x250 10 NIKOL

~Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 9:11~

Σε ό,τι σε εκνευρίζει δείξε ζηλευτή αυτοκυριαρχία! Ο Κρόνος, που κυβερνά τη σημερινή Σελήνη, είναι στο Σκορπιό το ζώδιο που σχετίζεται με λέξεις όπως ΕΝΦΙΑ-χαράτσι-φόροι-δόσεις-ΔΕΗ-οικονομική κρίση. Ως εκ τούτου το γεγονός ότι σήμερα η Σελήνη κάνει δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό δείχνει ότι χρηματοπιστωτικά θέματα ή επαφές οικονομικού ενδιαφέροντος με άτομα κύρους ίσως γίνουν αιτία για να εκνευριστείς! Όσο όμως πιο ψύχραιμος παραμείνεις τόσο πιο πολύ θα ωφεληθείς!

~Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 19:17~

Μεγαλώνοντας όμορφα! Το βραδάκι πάρε τη σκυτάλη από τα σοβαρά και τα δύσκολα της ζωής και ασχολήσου με οτιδήποτε κάνει το χαμόγελο σου πιο επίμονο και ουσιαστικό, σε εξελίσσει ως άνθρωπο και χαρακτήρα και κάνει το χρόνο της ζωής σου να κυλάει με νόημα. Επίσης, ευνοείται η περιποίηση του δέρματος, η επίσκεψη στον οδοντίατρο και η γυμναστική με βάρη.
Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' ή του γ' δεκαημέρου.
Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr σήμερα μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν δεν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους ή στα χτυπήματα της μοίρας αλλά πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου.

~Άκου την ανάλυση των αστρολογικών όψεων για τη σημερινή μέρα από τo astrology.gr και τον HIT 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/170306482&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved