Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/10;

Το astrology.gr σου εύχεται ένα όμορφο και θετικό Οκτώβριο με υγεία, χαρά και ελεύθερο χρόνο για τα πρόσωπα και τα πράγματα που αγαπάς!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/10;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Καλό μήνα! Ο Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με τη γήινη, σοβαρή μα και ψυχρή Σελήνη στον Αιγόκερω, που δηλώνει ότι μπαίνοντας ο νέος μήνας θα χρειαστεί να δώσεις έμφαση σε επαγγελματικές υποθέσεις, σημαντικές σχέσεις, πολιτικά θέματα, επαφές με τις αρχές ή με ηλικιωμένα άτομα, αλλά και σε κάθε είδους απορρίψεις ή στερήσεις. Επίσης, θα ασχοληθείς με την εύρεση αξιόπιστων ή χρηστικών λύσεων όσον αφορά πρακτικά θέματα, όπως η θέρμανση του επερχόμενου χειμώνα.

300x250 10 NIKOL

~Οι όψεις της ημέρας~

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή στις 10:37 να ευνοεί συνομιλίες και επαφές με επισημότητα ή υπεύθυνα πρόσωπα. Λίγο αργότερα στις 10:51 το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει ότι οι υποχρεώσεις της ημέρας μπορούν να γίνουν πιο ευχάριστες αν υπάρξει θετική υποστήριξη από ένα συνεργάτη, σύντροφο ή άλλο πρόσωπο. Το απόγευμα χρωματίζεται από το ρομαντικό και όμορφο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 16:59, που δείχνει εμπνευσμένες επαγγελματικές κινήσεις αλλά και ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και έρωτα μέσα από δοκιμασμένες συνταγές. Το βράδυ κλείνει με την όψη τετραγώνου Σελήνης – Ηλίου (22:32) να δηλώνει κούραση και σύγκρουση μεταξύ αυτού που πρέπει να γίνει και αυτού που εσύ θεωρείς όμορφο να γίνει.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος ή Παρθένος του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα όμορφο και θετικό Οκτώβριο με υγεία, χαρά και ελεύθερο χρόνο για τα πρόσωπα και τα πράγματα που αγαπάς!

~Άκου την ανάλυση των αστρολογικών όψεων για τη σημερινή μέρα από τo astrology.gr και τον HIT 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/170149983&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved