Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/9;

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Τοξότη που κυβερνάται από το Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, της τύχης και της επέκτασης, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην προσπαθήσεις για το καλύτερο στη ζωή σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/9;

~Σελήνη στον Τοξότη~

«Όταν σκέφτεσαι, καλύτερα να σκέφτεσαι μεγάλα πράγματα. Όταν αγαπάς, καλύτερα ν' αγαπάς ειλικρινά» είναι το μότο της Σελήνης στον Τοξότη που με κυβερνήτη το Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, της τύχης και της επέκτασης, σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην προσπαθήσεις για το καλύτερο στη ζωή σου! Το σύμπαν ανοίγει πόρτες για μάθηση, άθληση, περιπέτεια, ταξίδια και χαρά και σε καλεί να τις ακολουθήσεις!

300x250 10 NIKOL

~Αφροδίτη στο Ζυγό 29/9 – 23/10~

Το να ξέρεις πότε να πας πιο μακριά και πότε να πλησιάσεις πιο κοντά είναι το κλειδί για κάθε σχέση! Η Αφροδίτη σήμερα εισέρχεται στο Ζυγό όπου θα παραμείνει ως τις 23/10. Υπό την επιρροή της Αφροδίτης στο εξισορροπητικό και συμβιβαστικό ζώδιο του Ζυγού θα αναζητήσεις την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις και ως εκ τούτου θέματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό σου δεσμό, το γάμο, μια επαγγελματική συνεργασία, συμφωνίες και πάσης φύσεως κοινωνικές ή φιλικές συναναστροφές θα βρεθούν στο προσκήνιο. Να θυμάσαι ότι για να μπορεί μια σχέση να ευδοκιμήσει χρειάζονται δύο πράγματα: να υπάρχουν ομοιότητες και να σέβεσαι τις διαφορές!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός του α' δεκαημέρου!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν δεν δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που χάνεις αντί για αυτά που έχεις, αν δεν σκέφτεσαι τι δεν γίνεται αλλά όσα θετικά ανοίγονται μπροστά σου και αν θυμάσαι ότι και οι πιο δύσκολες καταστάσεις μπορούν να γίνουν καλύτερες με λίγη αγάπη και λίγο γέλιο!

~Άκου για την επίδραση της Αφροδίτης στο Ζυγό από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe} https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/169838739&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved