Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/9;

Σήμερα σε πρώτο πλάνο θα είναι παρασκηνιακές ενέργειες και απογοητεύσεις καθώς και τάσεις φυγής απ' ό,τι φαντάζει μη ιδανικό ή δυσάρεστο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/9;


~Σελήνη στην ΠαρθένοΉλιος στην Παρθένο~

Check list και χρήσιμες σημειώσεις! Με διάθεση να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες πάσης φύσεως και σε κάθε τομέα της ζωής σου ξεκινά η Δευτέρα, ενώ η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με θέματα εργασίας, υγείας και διατροφής με τρόπο συμβιβαστικό, όμορφο και ευχάριστο όπως υποδεικνύει ο Ερμής, που κυβερνά την Παρθένο και βρίσκεται στον αρμονικό, εξισορροπητικό Ζυγό. Η τελευταία μέρα του Ήλιου σήμερα στην Παρθένο δείχνει ότι η περίοδος προσαρμογής από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο κλείνει τον κύκλο της με μαθήματα και ευλογίες, που η ρεαλιστική καταγραφή τους στο ημερολόγιό του νου σου θα προετοιμάσει καλύτερα το νέο σου ξεκίνημα.

300x250 10 NIKOL

~Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα*~

Καμουφλαρισμένες παγίδες, διαψεύσεις και ερωτικές απογοητεύσεις! Στις 06:38 το πρωί κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη – Ποσειδώνα η απατηλή επιρροή του οποίου θα χρωματίσει όλη την ημέρα. Σε πρώτο πλάνο θα είναι παρασκηνιακές ενέργειες και απογοητεύσεις καθώς και τάσεις φυγής απ' ό,τι φαντάζει μη ευχάριστο ή ιδανικό δείχνοντας ασυνέπεια, σπατάλη δυνάμεων και νομική ή ηθική ανειλικρίνεια.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός του α' δεκαημέρου, ενώ προσοχή χρειάζεται σε εξαπατήσεις, πειρασμούς, ματαιώσεις και καταθλίψεις ιδιαίτερα αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Δίδυμος, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν η όποια βαθιά ανησυχία, δυσφορία ή θλίψη γίνει μοχλός για να βγεις από ένα τέλμα αρχίζοντας να ψάχνεις για καλύτερους προορισμούς.

*~Άκου, επίσης, την Ρένα Κολιοπάνου να εξηγεί τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν στον Δημήτρη Μηλιόγλου στον ‪Hit 88.9 και την εκπομπή Hit Wake up!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/168829031&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved