Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/9;

Σήμερα κριτήριο για κάθε τι σε αισθηματικές και πάσης φύσεως σχέσεις θα είναι η ειλικρίνεια των συναισθημάτων, η εντιμότητα, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/9;

Σελήνη στο Λιοντάρι~

Ανατολή αισιοδοξίας και χαράς! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και σήμερα η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη στο φλογερό, θετικό και δυνατό Λέοντα σε σύνοδο με τον τυχερό Δία, όψη που υπόσχεται ευθυμία, καλή διάθεση και εξωστρέφεια. Τις μεσημεριανές ώρες το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει όμορφες εκπλήξεις και ευνοεί κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, ενώ το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει ότι ίσως υπάρξουν αργοπορίες αλλά και μια αίσθηση κούρασης που μπορεί να ανακουφιστεί με το να κλείσεις την ημέρα σου με κάθε είδους ευχάριστη ανάπαυση.

300x250 10 NIKOL

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο~

Με τη σφραγίδα της ωριμότητας! Σήμερα κριτήριο για κάθε τι σε αισθηματικές και πάσης φύσεως σχέσεις θα είναι η ειλικρίνεια των συναισθημάτων, η εντιμότητα, η αμοιβαία εμπιστοσύνη ή/και η εχεμύθεια. Πιθανόν να κάνεις μια γνωριμία με άτομο μεγαλύτερο. Μπορεί επίσης, αν και Σάββατο, να έχεις επαγγελματικές επαφές, ενώ σε οικονομικά θέματα η μέρα ευνοεί την οργάνωση και το συντηρητισμό.

Η τύχη είναι σήμερα περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης ή Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα η θετική ενέργεια πλημμυρίζει την περιβάλλουσα ατμόσφαιρα και εσύ δεν έχεις παρά να αθληθείς, να διασκεδάσεις, να χαρείς τα παιδιά και τις δραστηριότητές τους, να απολαύσεις τον έρωτα και να κάνεις οτιδήποτε θα κάνει την καρδιά σου να γεμίσει από χαρά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved