Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/9;

Αισθητή θα κάνει την παρουσία του σήμερα ο θεός Έρως με πραγματικές σκηνές πόθου, έλξης και ερωτικής επιθυμίας να σε προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/9;

~Σελήνη στο Λιοντάρι – Ήλιος στην Παρθένο~

Μπες στο επίκεντρο.... δεν είναι υπεροπτικό! Με την εξωστρεφή και δημιουργική Σελήνη στο Λιοντάρι η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις ό,τι σου δίνει χαρά, να εκφραστείς στον έρωτα, να γεμίσεις περηφάνια και να ασχοληθείς με το να κάνεις τους άλλους να σε προσέξουν! Συγχρόνως, η παρουσία του Ήλιου, κυβερνήτη του Λιονταριού, στην Παρθένο δείχνει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας σε θέματα εργασίας και ό,τι σχετίζεται με υγεία, διατροφή και βελτίωση φυσικής κατάστασης.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη τρίγωνο με Άρη~

Την παράσταση κλέβει... ο έρωτας! Αισθητή θα κάνει την παρουσία του σήμερα ο θεός Έρως με πραγματικές σκηνές πόθου, έλξης και ερωτικής επιθυμίας να σε προκαλούν να χειροκροτήσεις με "like". Συγχρόνως, κυνήγα οτιδήποτε μπορεί να ανοίγει θετικές προοπτικές σε αυτά που σου αρέσουν.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του 1ου δεκαημέρου και Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου, μην προσπαθήσεις να προφυλαχθείς από τον φθόνο των άλλων, αποφεύγοντας να κάνεις αυτό που σου αρέσει και θυμήσου ότι η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί σε οτιδήποτε. Αν δεν πιστεύεις εσύ στον εαυτό σου τότε δεν θα το κάνουν ούτε οι άλλοι.

~Άκου, επίσης, την Ρένα Κολιοπάνου να εξηγεί τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν στον Δημήτρη Μηλιόγλου στον ‪Hit 88.9 και την εκπομπή Hit Wake up!

Σήμερα, Παρασκευή, είναι μια εξαιρετική μέρα για ένα πάρτι ή άλλη συγκέντρωση, καθώς η Σελήνη είναι από το πρωί στο ζώδιο του Λέοντα. Η καταναλωτική μας διάθεση μας προετοιμάζει για ένα καυτό βράδυ (αλλά και για την εβδομάδα που έρχεται, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη!).

Μέχρι τότε, βέβαια, μεσολαβεί και το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο να ρίχνει λίγο τους ρυθμούς...

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/168411716&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved