Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/9;

Σήμερα, η πιο ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά σου θα είναι σε έξαρση και οι εξελίξεις της ημέρας θα εξαρτώνται περισσότερο από αυτά που νιώθεις παρά από αυτά που σκέφτεσαι...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/9;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Τους όρους τους βάζει το συναίσθημα! Με τη «σπιτίσια» Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει την αυλαία της η σημερινή μέρα και θα έχεις την τάση να ασχοληθείς περισσότερο με δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στο σπίτι ή σχετικές με αυτό. Συγχρόνως, η πιο ευαίσθητη, τρυφερή και ρομαντική πλευρά σου θα είναι σε έξαρση και οι εξελίξεις της ημέρας θα εξαρτώνται περισσότερο από αυτά που νιώθεις παρά από αυτά που σκέφτεσαι.

300x250 10 NIKOL

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί, ευνοείται να ασχοληθείς με όσα μένουν για πάντα και όχι με όσα παίρνει ο χρόνος. Το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει ανασφάλεια ή/και γκρίνια σχετικά με μετακινήσεις ή συμφωνίες. Το βράδυ η θετική όψη της με τον Ήλιο φέρνει ένα όμορφο κλείσιμο και μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα, να χαρείς τη θαλπωρή του σπιτιού, να ευχαριστηθείς το καλό φαγητό αλλά και να κάνεις οτιδήποτε απλώνει ρίζες αγάπης και ζεστασιάς στη δική σου καθημερινότητα (και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί καν να μαγειρέψεις...).

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς είτε του 2ου είτε του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν έρθεις σε επαφή με αυτά που αισθάνεσαι, δεν φοβηθείς να αγκαλιάσεις κάποιον που σου έλειψε, να πεις «σ' αγαπώ» ή «σ' ευχαριστώ», αλλά να μην αφήσεις τους άλλους να παίξουν με τα συναισθήματά σου.

~Άκου, επίσης, την Ρένα Κολιοπάνου να εξηγεί τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν στον Δημήτρη Μηλιόγλου στον ‪Hit 88.9 και την εκπομπή Hit Wake up!

Σήμερα, 18/9, μας προετοιμάζει για το εξάγωνο Αφροδίτης - Κρόνου, μια όψη που θα κορυφωθεί την Κυριακή 21/9 δίνοντας έμφαση στις μακροχρόνιες σχέσεις!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/168265038&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved