Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/9;

Με τη Σελήνη σήμερα στο αεικίνητο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, λόγια και μηνύματα μεταφέρονται, η χαρά και η γνώση ταξιδεύουν, ενώ ιδέες, φλερτ και βόλτες σε έλκουν αφάνταστα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/9;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού! Σήμερα στις εκκλησίες μοιράζονται κλώνοι βασιλικού και όπως το άρωμά του με ευκολία απλώνεται στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα έτσι και με τη Σελήνη σήμερα στον αέρινο, αεικίνητο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, λόγια και μηνύματα μεταφέρονται, η χαρά και η γνώση ταξιδεύουν και ιδέες, φλερτ, επαφές και βόλτες σε έλκουν αφάνταστα.

~Άρης στον Τοξότη 14/9 ως 26/10~

300x250 10 NIKOL

Διευρύνοντας και πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες! Από σήμερα και ως τα τέλη Οκτώβρη μεγάλο μέρος της δράσης σου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, θα μετακινηθεί σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την άθληση, το εξωτερικό ή τη δικαιοσύνη. Ερωτικά θα υπάρχουν εξωστρεφείς εκδηλώσεις, χωρίς περιορισμούς, χωρίς φόβο, με αναμμένη τη φλόγα του ενθουσιασμού και της περιπέτειας. Πνευματικές προκλήσεις, ιδεολογικές διαφορές, φιλοσοφικές ανησυχίες, σχέσεις από απόσταση ή που απαιτούν μετακινήσεις θα είναι καθημερινά στο επίκεντρο.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα~

Σχέσεις με δυνατό πεπρωμένο! Ένα μοιραίος έρωτας αυτές τις ημέρες μπορεί για πάντα να σφραγίσει τη ζωή σου. Ένα πάθος, δυνατό, απόλυτο, καταιγιστικό, ίσως κατακλύσει ή/και μεταμορφώσει τη σχέση σου, ενώ μια έλξη ακατανίκητη μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που μ' έναν ανεξήγητο τρόπο νιώθεις πως σε αγγίζει βαθιά, σε μαγνητίζει ή πως θα ορίσει το πεπρωμένο σου. Πολύ καλά αποτελέσματα μπορείς να έχεις σε σχέση με βαθείς πόθους, κάθε λογής συναναστροφές, οικονομικά ζητήματα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και αισθητικές αλλαγές.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι είτε Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος και έχεις γεννηθεί στα τέλη του α' ή στις αρχές του β' δεκαημέρου είτε Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και συναρπαστική Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved