Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/9;

Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο δείχνει ότι αν είσαι σε επαφή με ανθρώπους που σου ταιριάζουν και σου αρέσουν, τότε η αγάπη, η τρυφερότητα και η χαρά δεν θα σου λείψουν... θα είναι σε αφθονία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/9;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Γεύσου τους πιο γλυκούς καρπούς του αμπελιού της ζωής! Το σημερινό Σάββατο του Σεπτέμβρη πλημμυρίζει από γεύσεις, μουσικές, εικαστικά, έρωτες και όμορφα και συνάμα ευχάριστα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Απέφυγε όμως, ιδιαίτερα το μεσημέρι που η Σελήνη συναντά σε δυσαρμονική όψη τον Κρόνο, να κάνεις κάτι από υποχρέωση, να προσκολληθείς στη ζήλια και το θυμό και να συναντηθείς με τη μιζέρια. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ήλιο το απόγευμα δείχνει ότι αν είσαι σε επαφή με ανθρώπους που σου ταιριάζουν και σου αρέσουν, τότε η αγάπη, η τρυφερότητα και η χαρά δεν θα σου λείψουν... θα είναι σε αφθονία.

~Ερμής αντίθεση με Ουρανό~

300x250 10 NIKOL

Μη ξεστομίσεις κουβέντες που θα μετανιώσεις! Μετακινήσεις και σχέδια σήμερα μπορεί να αλλάξουν στη στιγμή ενώ εντάσεις, παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις σε κάθε λογής σχέσεις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές είναι πιθανές αφού απρόβλεπτα ή από το πουθενά πυροδοτείται εκνευρισμός. Θυμήσου: Μην κάνεις κάτι που μπορεί να γίνει ή να αποδειχθεί αδιόρθωτα και μονίμως ανόητο μόνο και μόνο επειδή είσαι προσωρινά αναστατωμένος.

Φρόντισε η γλώσσα να μην προτρέχει του νου ιδιαίτερα αν είσαι Ζυγός, Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου. Αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του 2ου και 3ου δεκαημέρου η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, όπως πιέζεις ένα κέρμα βαθιά μέσα στο μαλακό πηλό και αυτό παίρνει σχήμα έτσι και η σημερινή μέρα θα διαμορφωθεί από τις επιθυμίες και τις αξίες που μέσα της εσύ θα επιλέξεις να ενσταλάξεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved