Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/9;

Σήμερα διεκδίκησε ξεκάθαρα και στα ίσια οτιδήποτε θέλεις, κινήσου με ενέργεια στο φουλ και, αν για κάτι καίγεσαι και λιώνεις, μη χάνεις ευκαιρία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/9;

~Σελήνη στον Κριό~

Καινούργια αρχή! Η Σελήνη στον Κριό δηλώνει ανυπόμονη και σε ξυπνά από νωρίς για να ετοιμαστείς, πρώτος και ορεξάτος με βήμα ταχύ να καταφτάσεις, το νέο σκηνικό της καθημερινότητας σου να αντικρίσεις. Σήμερα διεκδίκησε ξεκάθαρα και στα ίσια οτιδήποτε θέλεις, κινήσου με ενέργεια στο φουλ και, αν για κάτι καίγεσαι και λιώνεις, μη χάνεις ευκαιρία και ξεπέρνα το φόβο με τόλμη.

~Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο~

300x250 10 NIKOL

Με κάθε επισημότητα! Σήμερα δεν θα βρίσκεις δύσκολο ή κουραστικό ό,τι θέλεις να κάνεις, αλλά θα έχεις υπομονή να το φέρεις εις πέρας βάζοντας την υπογραφή της ακεραιότητας και της αυθεντικότητας. Επέλεξε κλασσικό, λιτό στυλ, κράτησε τους τύπους, δώσε έμφαση στην ουσία των πραγμάτων και δείξε πρακτικό και φιλομαθές πνεύμα σε επαφές με αυθεντίες, αρχές, διευθυντές και πάσης φύσεως πρόσωπα με εξουσία ή κύρος.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύς, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου και Κριός, Λέων, Τοξότης του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η μέρα σου θα είναι ενθουσιώδης και θα τη συντροφεύει η χαρά, αν κάνεις νέα πράγματα δείχνοντας θάρρος και εξωστρέφεια. Καλή σχολική χρονιά - κι αν χρειαστείς σχολικά είδη, κλικ εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved