Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/9;

Σήμερα, μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα αν τη δεις σαν ένα κήπο που θα τον ποτίσεις με τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της ψυχής σου για ν' ανθίσουν όμορφα λουλούδια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/9;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Μια αλλιώτικη, γεμάτη μαγεία Δευτέρα! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες η εβδομάδα ανοίγει γεμάτη συναισθήματα, έμπνευση και διάθεση για δημιουργία. Κάθε σκέψη ή ιδέα μπορεί να γίνει πραγματικότητα και ό,τι αντικατοπτρίζει τον πιο όμορφο σου εαυτό να σκορπίσει χαρά γύρω σου.

~Οι όψεις της Σελήνης~

STEFANIA 300

Νωρίς το πρωί, στις 07:37, η χαλαρή, καλλιτεχνική και συναισθηματική Σελήνη στους Ιχθύες κάνει όψη αντίθεσης με τη μεθοδική και οργανωμένη Αφροδίτη στην Παρθένο και μπορεί να βρεις τη μέση οδό στο σχεδιασμό και τη φαντασία, το μέτρο και την ομορφιά, την ηρεμία και την πρακτικότητα, ιδιαίτερα σε συναναστροφές, σχέσεις και οικονομικές ή εμπορικές συναλλαγές. Το μεσημέρι, στις 12:08, η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα ευνοεί να κάνεις οτιδήποτε σε εμπνέει, σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει. Πρόσεχε ό,τι μπορεί να ενέχει κίνδυνο εθισμού, παρενεργειών και παρεξηγήσεων. Το βράδυ, στις 20:15, το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα ενεργοποιεί το μαγικό ραβδί της φαντασίας σου και μπορείς μετατρέψεις μια συνηθισμένη στιγμή σε αξέχαστη εμπειρία και να μεταφερθείς στη πηγή που θα ποτίσει τη ψυχή σου με το ηδύποτο του έρωτα, της αγάπης και της χαράς.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος ή Αιγόκερως, Ταύρος του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα αν τη δεις σαν ένα κήπο που θα τον ποτίσεις με τις πιο δημιουργικές δυνάμεις τις ψυχή σου για να ανθίσουν όμορφα λουλούδια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved