Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/9;

Σήμερα με τη Σελήνη στο σοβαρό και αγέρωχο ζώδιο του Αιγόκερω, για να πετύχεις ότι επιθυμείς χρειάζεται να έχεις συγκέντρωση, επιμονή και φρόνηση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/9;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Χτίσε αυτοέλεγχο και πειθαρχία στη ζωή σου! Με τη Σελήνη σήμερα στο σοβαρό και αγέρωχο ζώδιο του Αιγόκερω, που σχετίζεται με το χρόνο και την αυτοκυριαρχία, για να πετύχεις ότι επιθυμείς και μάλιστα στο χρόνο που θα ορίσεις θα χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος, επίμονος και εφοδιασμένος με φρόνηση. Επαγγελματικά θέματα, επαφές με προϊσταμένους, δημάρχους, ιερείς, εξετάσεις ή διαγνώσεις σχετικά με ορθοπεδικά ή οδοντιατρικά προβλήματα ευνοούνται.

~Οι όψεις της Σελήνης~

STEFANIA 300

Το πρωί, στις 11:28, που η Σελήνη σχηματίζει θετική όψη με τον ιδεαλιστικό Ποσειδώνα αν προσθέσεις έμπνευση, χρώμα, συναίσθημα και ομορφιά σε ό,τι κάνεις ακόμα κι από καθήκον ή υποχρεωτικά θα νιώσεις να υψώνεσαι σε ένα ουράνιο παλάτι. Το απόγευμα με τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στις 19:56 θα νιώσεις βαθιά και έντονα συναισθήματα και θα αναζητήσεις ό,τι δεν σβήνει με το χρόνο αλλά γίνεται πιο δυνατό. Το βράδυ κλείνει με το ευμενές γήινο τρίγωνο Σελήνης – Ηλίου να ευνοεί συναναστροφές με το αντίθετο φύλο και σημειωματάκια στο μυαλό σου, σαν μαγνητάκια στο ψυγείο που σου θυμίζουν να κάνεις όλα όσα φιλοδοξείς, σου αρέσουν και αγαπάς.
Η τύχη σήμερα είναι ιδιαίτερα με το μέρος σου αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος ή Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια εξαιρετική ημέρα αν δεθείς στο κατάρτι της επιμονής για να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved