Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/9;

Με τον Ερμή από σήμερα στο Ζυγό, οι λεπτοί τρόποι, η γλυκύτητα και ο σεβασμός θα αποδειχθούν πιο αποτελεσματικοί και από το πιο ισχυρό όπλο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/9;

~Σελήνη στον Τοξότη σε αύξηση~

Διπλή τύχη! Η μέρα ξεκινά με μπερδεμένα μηνύματα και αβέβαιες διαθέσεις λόγω του πρωινού τετραγώνου της Σελήνης με τον θολό και φυγόπονο Ποσειδώνα. Εν συνεχεία όμως, ιδιαίτερα από το μεσημέρι που η Σελήνη εκτός του ότι μπαίνει σε φάση αύξησης συναντά τον επεκτατικό και ευεργετικό Δία, τα ζητήματα που σχετίζονται με άθληση, εκπαίδευση, ξένες γλώσσες, μετακινήσεις και σχετικές αγορές ή επαφές μπορούν να έχουν μεγάλη επιτυχία!

~Ερμής στο Ζυγό από τις 2/9 – 28/9~

STEFANIA 300

Η γοητεία της ευγένειας! Με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, από σήμερα στο Ζυγό, που συμβολίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, οι λεπτοί τρόποι, η γλυκύτητα και ο σεβασμός, ιδιαίτερα αν στηρίζονται σε ηθικές αρχές, θα αποδειχθούν πιο αποτελεσματικοί και από το πιο ισχυρό όπλο για τη θετική εξέλιξη στα "πάρε-δώσε" με τους άλλους. Ευνοούνται προτάσεις γάμου και συμβιβασμού, συμφωνίες και συμβόλαια, συμβουλές ομορφιάς, διακόσμησης και νομικής, εκτός από το διάστημα γύρω στις 10/9 με 13/9.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός και Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια ευχάριστη και γεμάτη θετικές προοπτικές ημέρα, αν αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζονται σε θέματα γνώσης, σπορ, ταξιδιών, εμπορικών συναλλαγών και επικοινωνιών.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved