Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/9;

H αναγεννητική και μυστικιστική Σελήνη στον Σκορπιό σε εναρμονίζει με τη φύση και τα μυστικά της και πατάς αθόρυβα το κουμπί της επανεκκίνησης στη ζωή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/9;

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Το καλοκαίρι αήττητο πάντα μέσα σου να υπάρχει! 1η του Σεπτέμβρη και η αναγεννητική και μυστικιστική Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ότι κάτι παλιό αφήνεται πίσω, κάτι νέο ξεκινά, κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει. Περισσότερο εναρμονισμένος από όσο νομίζεις με τη φύση ή τα μυστικά της, αθόρυβα πατάς το κουμπί της επανεκκίνησης στη ζωή σου, καθώς σιωπηρά η φύση αλλάζει εποχή και σε προσκαλεί να τη ζήσεις σε όλο το πλάτος, το μήκος και κυρίως... το βάθος της. Οι συνθήκες ευνοούν ιδιαίτερα οικονομικά και ερωτικά θέματα!

~Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη στις 20:16~

STEFANIA 300

Στο γήπεδο της γνώσης και την πλατεία της χαράς! Από το βράδυ που η Σελήνη εισέρχεται στον πύρινο και εξωστρεφή Τοξότη η φλόγα για περιπέτεια ανάβει και... πολλαπλασιάζεται κατακόρυφα η διάθεση για να μάθεις πιο πολλά για οτιδήποτε, να διασκεδάσεις περισσότερο και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που επεκτείνουν τη χαρά και τη γνώση στη ζωή σου! Έξοδοι, μετακινήσεις, γνωριμίες, επικοινωνίες και ευχάριστες ασχολίες.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο είτε του νερού, Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου είτε της φωτιάς, Τοξότης, Κριός, Λέων γεννημένος στις αρχές του 1ου.

Το astrology.gr σου εύχεται έναν υπέροχο, ευχάριστο και δημιουργικό Σεπτέμβριο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved