Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/8;

Τόσο εσωτερικά και όσο εξωτερικά θα ετοιμάζεσαι για αλλαγές που από τη μία θα έχουν θλίψη και από την άλλη θα κρύβουν τα σπέρματα νέων δυνατοτήτων ή εξελίξεων...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/8;

~Σελήνη στο Ζυγό κενή πορείας~

Χαμόγελα, φιλιά και βλέμματα ευτυχίας! Με τη νοητική, κοινωνική και ανάλαφρη Σελήνη τις πρωινές ώρες στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού το μυαλό σου θα είναι σε αισθηματικά ρομάντζα, ευτυχή γεγονότα και πάσης φύσεως δραστηριότητες, προτάσεις και αγορές που συνδέονται με ομορφιά, καλλωπισμό, διακόσμηση, χαρούμενες συναναστροφές και ό,τι κάνει τη ζωή σου πιο όμορφη.

~Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό στις 11:52 το πρωί~

Μεταμορφώνοντας τον βάτραχο σε πρίγκιπα! Το καλοκαίρι μπορεί καιρικά να συνεχιστεί, όμως ημερολογιακά φτάνει στο τέλος του και τόσο σήμερα όσο και αύριο θα αισθάνεσαι ότι κάτι τελειώνει και κάτι νέο ξεκινά. Τόσο εσωτερικά και όσο εξωτερικά θα ετοιμάζεσαι για αλλαγές που από τη μία θα έχουν θλίψη και από την άλλη θα κρύβουν τα σπέρματα νέων δυνατοτήτων ή εξελίξεων έτσι η λύπη θα μεταμορφώνεται σε όαση χαράς.

STEFANIA 300


~Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Ρομαντικά ειδύλλια όλο πάθος! Το βράδυ η καυτή, αναγεννητική και βαθιά μυσταγωγική Σελήνη στον Σκορπιό συναντά τον θεϊκό και εκστατικό Ποσειδώνα και δυνατές εμπειρίες και βουτιές στην ηδονή και στην βαθιά χαρά αλλά και ερωτικές στιγμές που το απόλυτο δόσιμο κορμιού και ψυχής θα τις χαρακτηρίζει θα αφήσουν στο χρόνο ανεξίτηλο το σημάδι τους.
Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος των τελευταίων ημερών και Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.
Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο και ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved