Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/8;

Με τη Σελήνη σήμερα στον αέρινο, θετικό και ρομαντικό Ζυγό το σύμπαν υποστηρίζει κάθε ιδέα και διάθεση που μπορεί να συμβάλλει στο να γυρίσεις την πλάτη σου στην ασχήμια και τη δυσαρμονία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/8;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Φέρε χρώμα και άρωμα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου! Με τη Σελήνη σήμερα στον αέρινο, θετικό και ρομαντικό Ζυγό το σύμπαν υποστηρίζει κάθε ιδέα και διάθεση που μπορεί να συμβάλλει στο να γυρίσεις την πλάτη σου στην ασχήμια και τη δυσαρμονία και να δημιουργήσεις ευχάριστη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα τόσο στις επαφές σου και το χώρο σου όσο και στην ερωτική σου ζωή.

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας! Όψη με τον θολό Ποσειδώνα κάνει ο Ήλιος που βρίσκεται στην πρακτική Παρθένο και αυτές τις ημέρες πρόσωπα, αγαθά και καταστάσεις δεν θα είναι όπως φαίνονται και πιθανόν να μπερδευτείς. Ίσως να νιώσεις κάποια απογοήτευση, απροσδιόριστη ανησυχία ή να αισθανθείς καταβεβλημένος/η ιδιαίτερα από κάποια συναλλαγή ή επαφή. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, εργασίας, υγιεινής και διατροφής. Ευνοούνται θρησκευτικά ή πνευματικά τελετουργικά, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και ό,τι προσφέρει γαλήνη στη ψυχή σου.
Περισσότερο από την πλανερή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Τοξότης, Λέων του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν δεν αφήσεις ανούσιες στεναχώριες και φόβους που εσύ έχεις επινοήσεινα σου αποστραγγίξουν μέρος της δύναμης σου και αν χρησιμοποιήσεις το νου σου για να φέρεις αρμονία στις σχέσεις σου και ισορροπία στη ζωή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved