Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/8;

Σήμερα, θα εξετάσεις σχέσεις, καταστάσεις και πρόσωπα εφ' όλης της ύλης και θα κινηθείς μεθοδικά, λογικά και με συνέπεια….

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/8;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Το «γενικά και αόριστα» γίνεται σήμερα κόκκινο πανί! Θα δοκιμάσεις σήμερα να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά, να εξετάσεις λεπτομερειακά σχέσεις, καταστάσεις και πρόσωπα εφ' όλης της ύλης και θα κινηθείς μεθοδικά, λογικά και με συνέπεια. Όλα αυτά γίνονται σε μια προσπάθεια να επιλέξεις το καλύτερο, επειδή βλέπεις ότι κάποια πράγματα δεν πάνε καλά, ενώ η ανοργανωσιά και η αβεβαιότητα δεν σε εκνευρίζει απλά... σε αρρωσταίνει.

~Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό~

STEFANIA 300

«Τελειώσαμε! Έξω από τη ζωή μου»! Ο τομέας των σχέσεων αυτές τις ημέρες έχει την τιμητική του, αφού η Αφροδίτη που τις συμβολίζει δέχεται απανωτές αρνητικές όψεις, δείχνοντας ότι πάσης φύσεως συναισθηματικοί δεσμοί, συνεργασίες και ιδιαίτερα η ερωτική ζωή θα υποστούν δοκιμασίες. Αν αντέξουν θα γίνουν πιο δυνατές, αν πάλι όχι, τότε ρήξεις και χωρισμοί θα έχουν χαρακτήρα καταλυτικό, αποφασιστικό και μόνιμο και ίσως κάποια πρόσωπα δεν θα θες να τα βλέπεις πια ούτε ζωγραφιστά!
Στην κόψη του ξυραφιού θα βρίσκονται σήμερα οι σχέσεις σου αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος, Ταύρος γεννημένος στο β' μισό του 2ου δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι είτε Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος είτε Σκορπιός, Καρκίνος του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς σήμερα να έχεις μια υπέροχη μέρα αν φροντίσεις αφενός να ημερέψεις τα αγρίμια στην ψυχή σου και αφετέρου σε κάποιες σχέσεις υιοθετήσεις το «μακριά και αγαπημένοι»!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved