Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/8;

Η μέρα κρατώντας ακόμα σθεναρά την αύρα του καλοκαιρού σε προσκαλεί να τη χαρείς, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να βρεθείς με πρόσωπα αγαπημένα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/8;

~Σελήνη στο Λέοντα – κενή πορείας από τις 11:25~

Όμορφες καλοκαιρινές στιγμές! Με τη Σελήνη στον χαρούμενο, ερωτικό και καλοκαιρινό Λέοντα κλείνει η τελευταία μέρα του σεληνιακού κύκλου, ο οποίος θα ξεκινήσει πάλι αύριο με τη Νέα Σελήνη στην γήινη, οργανωτική και τακτική Παρθένο! Η μέρα κρατώντας ακόμα σθεναρά την αύρα του καλοκαιρού σε προσκαλεί να τη χαρείς, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να βρεθείς με πρόσωπα αγαπημένα.

~Η Αφροδίτη σε συγκλίνον τρίγωνο με τον Ουρανό~

Απρόσμενη ευτυχία! Δώρα, χρήματα και χαρά βρέχει ο ουρανός αυτές τις ημέρες και αν θέλεις να είσαι στους τυχερούς έχει τα μάτια σου ανοιχτά στον έρωτα, σε υλικά αγαθά, ωφελήματα και συνεργασίες που συνδέονται με το διαδίκτυο, ομάδες, φίλους, νέες ιδέες και την τεχνολογία.

~Ο Άρης πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Κρόνο~

Σιωπή, τέλος και θλίψη! Αυτές οι ημέρες εκτός από χαρές για κάποιους κρύβουν και στεναχώριες, δραστηριότητες θα διακοπούν, κάποια πράγματα θα χαλάσουν, άλλες ιστορίες θα τελειώσουν και άλλες θα πονέσουν.

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Άρη και τον Κρόνο~

STEFANIA 300

Βγαίνοντας από ένα τέλμα! Αν πάλι έκανες μια λανθασμένη επιλογή στο παρελθόν τώρα το σύμπαν σου λέει ότι μπορείς να κάνεις μια καλύτερη.
Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης του β' δεκαημέρου και γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η σημερινή Κυριακή είναι πλούσια σε χαρές και εμπειρίες και σε προκαλεί με να τη ζωγραφίσεις με πινελιές... όμορφες και ζωηρές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved