Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/8;

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ευνοεί νέα ξεκινήματα σε σχέση με το σπίτι και δραστηριότητες που θα σου δώσουν ενέργεια.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/8;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Στα κύματα της αγάπης και της ζωής! Με την υδάτινη και ρευστή Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο γέλιο και κλάμα θα είναι στον ίδιο σάκο. Έτσι, από τη μία για τις θύελλες και της μπόρες της ημέρας θα αναζητάς το δικό σου ασφαλές λιμάνι και από την άλλη στις στιγμές που σαν γαλάζιος ουρανός θα φωτίζουν τις ρίζες των βράχων της ζωής σου με χαρά θα κολυμπάς.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις 10:00 με τη Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα ίσως διαπιστώσεις ότι κάποιοι έχουν ξυπνήσει με γκρίνια και αρνητική διάθεση και δεν θα πρέπει να τους αφήσεις να σε παρασύρουν σε αυτή. Γύρω στις 17:48 το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ευνοεί νέα ξεκινήματα σε σχέση με το σπίτι και δραστηριότητες που θα σου δώσουν ενέργεια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στις 19:54 προειδοποιεί για προβλήματα με το Η/Υ, το ιντερνέτ ή φίλους αλλά και για απρόβλεπτες ή βιαστικές αλλαγές. Το βράδυ η Σελήνη συναντά σε όψη τρίγωνου τον σοφό Κρόνο και η μέρα μπορεί να κλείσει με λίγη ώρα μοναξιάς παρέα με μουσική ή βρίσκοντας χρόνο για μια πάντα καλή παλιά συνταγή ψυχικής ανάτασης.

STEFANIA 300

~Ο Ερμής σε όψη τρίγωνου με τον Πλούτωνα~

Στο μονοπάτι των μυστικών! Με τον μεθοδικό Ερμή στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Πλούτωνα που αντιπροσωπεύει κάθε τι κρυμμένο σήμερα πηγαίνοντας βαθιά στο τούνελ οποιαδήποτε θέματος μπορείς να βρεις χρήσιμες γνώσεις που σου ήταν μυστικές, μη γνωστές ή απόρρητες. Ευνοούνται επαφές πάθους, ιστορίες μυστηρίου, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους αλλά και διαπραγματεύσεις με εφορίες, τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία.

Το κλειδί της τύχης κρατάς σήμερα αν είσαι είτε Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' είτε Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν δεν ξεχνάς ότι η αίσθηση της ψυχικής ευτυχίας και της γαλήνης πρέπει να είναι το κλειδί της ημέρας και η κλειδαριά της νύχτας σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved