Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/8;

Η μέρα ευνοεί να πετάξεις με τα ελαφρά φτερά του κεφιού και της χαράς και τα πνευμόνια σου να γεμίσουν από τη νεανική σπιρτάδα και το φλύαρο ερωτισμό που περιφέρονται στον αέρα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/8;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Καλοκαιρινό αεράκι! Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους να φυσά πολλές επιλογές, διαδρομές, επικοινωνίες, να ανεμίζει χαμόγελα, λόγια, μηνύματα και να δροσίζει την ατμόσφαιρα με φλερτ, χιούμορ, έξυπνες ατάκες και ευφυή πειράγματα. Αν κάτι είναι καλό να προσέξεις σήμερα είναι τις δυσάρεστες οσμές, έτσι απέφυγε τροφές με έντονο άρωμα, όπως σκόρδο, κάρυ ή κρεμμύδια.


~Αφροδίτη σύνοδο με Δία~

Κρατώντας το διαμάντι της ευτυχίας! Κάθε λεπτό και κάθε στιγμή μπορεί να ομορφύνει σήμερα, με όμορφα δώρα, αγορές, μα και έρωτα, διασκέδαση, ταξίδια, ευχάριστα γεγονότα και ό,τι μπορεί να σε κάνει να ακτινοβολείς χαρά. Κι όλα αυτά χάρη στην ευεργετική σύνοδο Αφροδίτης – Δία, που σαν ήλιος ευτυχίας θ' απλώνει τις αχτίδες της με ένα και μόνο σκοπό· να σου ζεσταίνει την καρδιά.

STEFANIA 300


~Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα~

Μην πατήσεις την μπανανόφλουδα! Η σημερινή μέρα έχει γεγονότα που σαν διαμάντια θα κοσμήσουν τη ζωή σου, κρύβει όμως και λάθη ή παγίδες. Κάποια από αυτά θα είναι μικρά και άνευ σημασίας και άλλα, σαν βλαβερός ιός, θα ενέχουν κίνδυνο. Προσοχή σε σχέση με αυτοκίνητα, οχήματα, τηλέφωνα, κινητά, γραπτά και πάσης φύσεως συμφωνίες. Πιθανές απροσεξίες, παρανοήσεις, απάτες και κλοπές.
Περισσότερο από την απατηλή όψη Ερμή – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός ή Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η μέρα ευνοεί να πετάξεις με τα ελαφρά φτερά του κεφιού και της χαράς, να νιώσεις το πηγαινέλα των συναισθημάτων και τα πνευμόνια σου να γεμίσουν από την ανάλαφρη τρέλα, τη νεανική σπιρτάδα και το φλύαρο ερωτισμό που περιφέρονται στον αέρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved