Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/8;

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία ευνοούνται έρωτες, γάμοι, ευτυχή γεγονότα, οικονομικές συμφωνίες, συνεργασίες, δώρα, όμορφες εμφανίσεις και ό,τι μπορεί να γεμίζει την καρδιά σου με χαρά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/8;

~Σελήνη στον Ταύρο - Σε χάση από τις 15:25~

Μες την καλή χαρά! Η σημερινή μέρα λούζεται από χαρούμενες εικόνες, έρωτα, ηρεμία, μελωδίες, αρώματα, γεύσεις και ο χρόνος περνάει πότε ανέμελα και πότε με ενεργητική υπομονή για ότι σήμερα πολύ επιθυμείς! Από το μεσημέρι η Σελήνη θα είναι σε μείωση και η στιγμή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις διατροφή για να χάσεις κιλά σίγουρα και μόνιμα και να κινηθείς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όσο αναφορά θέματα οικονομικής ή πρακτικής φύσεως.


~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Δία~

STEFANIA 300

Με τον ήλιο στην καρδιά σου! Στο αστρολογικό σκηνικό αυτές τις μέρες κάνει την εμφάνιση της η θετική όψη Αφροδίτης- Δία που, επειδή συμβαίνει στο ζώδιο της μεγαλοσύνης και της υπεροχής, τον λαμπερό Λέοντα, ακτινοβολεί απαστράπτων φως για έρωτες, γάμους, ευτυχή γεγονότα, οικονομικές συμφωνίες, συνεργασίες, δώρα, όμορφες εμφανίσεις και ό,τι μπορεί να γεμίζει την καρδιά σου με χαρά!

Η τύχη σήμερα είναι πιο πολύ με το μέρος σου αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός και Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου και Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική Κυριακή αν σε οτιδήποτε σήμερα δεν ενεργείς με παθητική ή άστοχη υπομονή αντίθετα λειτουργείς ενεργητικά σταθερά, προσεκτικά και δημιουργικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved