Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/8;

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/8;

~Πολυαστρία στον Καρκίνο~

Εντός των τειχών! Το υδάτινο στοιχείο που σχετίζεται με τα συναισθήματα και τον εσωτερικό κόσμο τονίζεται από τη Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύοντας την επιθυμία να δείτε τα πράγματα από μέσα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας προσφέρουν ηρεμία.
Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για οικογενειακές επισκέψεις, ενοικιάσεις δωματίων, φιλοξενία οικείων προσώπων και μετάβαση στο πατρικό, στο χωριό ή τη γενέτειρα σας.

Σαν μωρό! Ευνοείται η χρήση ή αγορά ειδών bebe και παιδικών προϊόντων, όπως σαμπουάν για βρέφη και γενικότερα ρούχα, πετσέτες και πράγματα με μωρουδίστικες φατσούλες για μικρά και μεγάλα παιδιά.


~Οι όψεις της Σελήνης~

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα και ευνοούνται δραστηριότητες που σχετίζονται με πνευματικά ή θρησκευτικά θέματα όπως και πάση φύσεως ασχολίες που έχουν σχέση με τέχνη, δημιουργούν ρομαντική ατμόσφαιρα ή είναι κοντά σε λιμένες και θάλασσες.
Εν συνεχεία, το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου, περίπου στις έξι, είναι ιδανικό για επαφές με πάσης φύσεως υπεύθυνους ή ηλικιωμένα πρόσωπα όπως και επίσημες τελετές ή δραστηριότητες μεγάλης διάρκειας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι γεννημένοι το α' δεκαημέρου που θα σας ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με δικούς σας ανθρώπους.

Να έχετε ένα συναρπαστικό Σάββατο γεμάτο όμορφες, τρυφερές και άξιες να θυμάστε εμπειρίες!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved