Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/7;

Κατακλυζόμαστε από τη διάθεση να ξενοιάσουμε, να ρεμβάσουμε και να απομακρυνθούμε απ' την πραγματικότητα, ενώ ο τομέας των σχέσεων είναι καλύτερα να μη μας απασχολήσει σοβαρά, γιατί θα... παραστρατήσουμε!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/7;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Καλοκαιρινή χαλάρωση! Η ανάγκη της ηρεμίας και της ξεγνοιασιάς είναι έντονη σήμερα και υπάρχει η τάση να ρεμβάσετε, να κολυμπήσετε, να βρεθείτε κοντά σε μια παραλία, να παρακολουθήσετε πάσης φύσεως καλλιτεχνικά δρώμενα όπως και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες της ενορίας σας ή ενός πνευματικού κέντρου.

Κάτι με τσίμπησε! Προσοχή σε τσιμπήματα από μέλισσα ή σφίγγα, κουνούπια, τσούχτρες και έχετε μαζί σας κάποιο προϊόν για τσούξιμο, πόνο ή φαγούρα.


~Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα~

Απιστία, αναφυλαξία ή εξάρτηση; Η σημερινή απατηλή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι ένδειξη ότι άλλοι θα «κλέψουν» στον έρωτα και άλλοι θα βγάλουν καντήλες στο ενδεχόμενο και μόνο της ερωτικής προδοσίας. Προσέχετε μη χάσετε πράγματα, ελέγξτε τα χρήματα που δίνετε, τα ρέστα που παίρνετε και πάση φύσεως οικονομικές συναλλαγές. Αποφύγετε να φορέσετε ρούχα που φοβάστε μην λερωθούν ή φθαρούν.


~Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο~

Αντέχοντας στο χρόνο! Η όψη Αφροδίτης –Κρόνου ευνοεί την αγορά ενδυμάτων ή πραγμάτων που θα τα χρησιμοποιήσετε αργότερα ή θα τα έχετε για χρόνια. Επίσης, προσφέρεται για συναναστροφές με άτομα μεγαλύτερα, καταξιωμένα, αξιόπιστα ή ηλικιωμένα.


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε τα ζώδια του νερού, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και της γης, Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του γ' δεκαημέρου που θα χαρείτε κάποια καλλιτεχνική ή άλλη εκδήλωση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι του α' δεκαημέρου είστε επιρρεπείς στο να υποστείτε κάποια εξαπάτηση ή να διαπράξετε κάποια λάθος.

Να έχετε μια όμορφη Παρασκευή ενθαρρύνοντας την αλήθεια και αποθαρρύνοντας την υποκρισία!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved