Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/7;

Η Σελήνη από τον Υδροχόο ευνοεί τις ασυνήθιστες σκέψεις και δράσεις, καθώς και τις ομαδικές δραστηριότητες, ενώ από το βράδυ που εισέρχεται στους Ιχθύες, θα κυριαρχήσουν ο ρομαντισμός, το συναίσθημα και η ποιητική διάθεση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/7;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Ελεύθερα! Βρισκόμαστε στην καρδιά της εβδομάδας και, με τη η διερχόμενη Σελήνη από το αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, το πεδίο είναι ελεύθερο για κοινωνικές επαφές και πάσης φύσεως ομαδικές μαζώξεις (όπως επαγγελματικά meeting, συμβούλια, διασκέψεις, συνέδρια, ημερίδες, συναυλίες κ.α). Επίσης, σήμερα δεν ευνοούνται οι προγραμματισμένες και υποχρεωτικές εργασίες, αντίθετα, έχοντας ελευθερία κινήσεων και ένα πρόγραμμα που θα το καθορίζετε κατά βούληση, θα υπάρξει καλύτερη απόδοση.


~Σελήνη στους Ιχθύες~

Αλλαγή πλεύσης! Το βράδυ λίγο πριν τις εννέα και μισή η Σελήνη εισέρχεται στο υδάτινο και μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων και η διάθεση αλλάζει, γίνεται πιο ρομαντική και συνάμα η διαίσθηση βρίσκεται σε έξαρση. Ευνοούνται ενασχολήσεις που συνδέονται με τον συμβολισμό, την τέχνη, τον έρωτα και τη χαλάρωση.


~Ουρανός ανάδρομος~

Ο Ουρανός είναι αυτός που δημιουργεί την τάση να ξεφύγετε από ό,τι σας πιέζει και να αλλάξετε ό,τι έχει πάψει να σας ικανοποιεί. Από τις 17/7 βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά και μέχρι τις 16/12 ίσως κάνετε ένα βήμα πίσω, όσον αφορά μεταβολές και αλλαγές που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Επίσης, είναι πιθανόν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που σας συντάραξαν ή σας ευνόησαν να παρουσιάσουν καθυστέρηση όσον αφορά την τελική έκβαση τους.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του γ' δεκαημέρου που θα αισθανθείτε πλήρως απελευθερωμένοι κάνοντας αυτό που σας ευχαριστεί.

Να έχετε μια όμορφη μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα μοιραστείτε στις ομοιότητες σας και θα εκτιμήσετε τις διαφορές σας!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved