Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/7;

Έξω ντέρτια και καημοί σήμερα όλη μέρα! Από το βραδάκι και μετά, σκαρφαλώνουμε σε ψηλά σημεία για να απολαύσουμε τη νυχτερινή δροσιά και να προετοιμαστούμε για τη μεθαυριανή πανσέληνο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/7;

~Σελήνη στον Τοξότη & τον Αιγόκερω~

Έξω καρδιά! Το Σάββατο ανοίγει με τη Σελήνη στον Τοξότη να ευνοεί κάθε τι που σας ανοίγει την καρδιά και σε καμία περίπτωση δεν σας κλείνει μέσα. Πρώτα στην προτίμησή σας θα είναι έξοδοι, ταξίδια και δραστηριότητες σε χώρους μεγάλους, ανοιχτούς, υπαίθριους, ξενοδοχειακούς, τους οποίους θα επισκεφθείτε για ψυχαγωγικούς, θρησκευτικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους. Το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω προσφέρεται για να βρεθείτε σε τοποθεσίες μεγάλου υψόμετρου ή όπου μπορείτε πιο εύκολα να εξασφαλίσετε δροσιά.


~Ερμής ορθόδρομος~

Σε εμπρόσθια θέση! Ο Ερμή, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και των μετακινήσεων γυρνά σε ορθή τροχιά βάζοντας το καλό του πόδι σε επαφές, συνομιλίες, ταξίδια και πάση φύσεως μεταφορές και μεταβάσεις. Ωστόσο κρατείστε μια επιφύλαξη μέχρι τις 4/8, τη μέρα που θα βρεθεί στην μοίρα απ' όπου ξεκίνησε να είναι ανάδρομος, οπότε θα λάβουν τέλος και τα επακόλουθα των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν μεταξύ 26/6 και 20/7.


~Διπλό υδάτινο τρίγωνο – Σύνοδος Άρη/Δία~

Διπλή δόση ευτυχίας! Το σπάνιο διπλό τρίγωνο που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες και η παράλληλη σύνοδος Άρη – Δία αποτελούν θετικές ενδείξεις για πάσης φύσεως ξεκινήματα και ενάρξεις με στόχο τη σπορά σπόρων που θα καρποφορήσουν στο μέλλον. Ευνοούνται εγκαίνια χώρων και επαγγελματικές δραστηριότητες κατ' οίκον, κοντά στη θάλασσα ή σε τομείς που σχετίζονται με διατροφή, φιλοξενία και οικογενειακή ζωή.


Περισσότερο ευνοείστε Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του α' δεκαημέρου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Λέοντες και Κριοί που θα αδράξετε τις ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση, περιπέτεια και επικοινωνία.

Να έχετε ένα συναρπαστικό Σάββατο ταξιδεύοντας, περνώντας καλά και ανοίγοντας νέους ορίζοντες!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved