Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/7;

Η μέρα προσφέρεται για εκδρομές, αστεία, διασκεδάσεις, συμμετοχή σε εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αλλά και για συναυλίες, γάμους και βαφτίσια στην εξοχή!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/7;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Τι βρίσκεται στη φαρέτρα της Παρασκευής; Μια μέρα πριν το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τη διάθεση για ενημέρωση και εκπαίδευση (σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες) όπως και ευχάριστες περιπέτειες και αθλητικές δραστηριότητες. Επιπλέον ευνοεί επισκέψεις σε κατασκηνώσεις, camping και επαφές σε ανοιχτούς χώρους, καθώς και για συμμετοχή σε πάσης φύσεως γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε εκκλησιές, κτήματα, μεγάλες αίθουσες και εξοχικά κέντρα.

Όλα με μέτρο! Το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με το πάγκρεας και το συκώτι και έτσι σήμερα, αν και ίσως δεν θέλετε να το ακούσετε, συνιστάται προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ, τη χρήση φαρμάκων και τις λιπαρές τροφές. Μην το παρακάνετε!


~Μεγάλο τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα~

Τρίποντο χαράς! Η ψυχολογία είναι το παν και με το μεγάλο τρίγωνο στο οποίο «παίζουν» Δίας, Κρόνος και Ποσειδώνας θα την έχετε σύμμαχο σας για να βάλετε καλάθι σε ζητήματα που σχετίζονται με τέχνη, διαίσθηση και ψυχισμό, σε δραστηριότητες που συνδέονται με τη θάλασσα, το νερό, τη ναυτιλία και αξίες όπως η οικογένεια. Επιπλέον, ευνοούνται χρηματοοικονομικές ρυθμίσεις με όφελος σε βάθος χρόνου.


Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί του πρώτου μισού του α' δεκαημέρου είστε οι περισσότεροι τυχεροί αυτού του ευνοϊκού αστρολογικού σχηματισμού.


Οι επιλεγέντες από την τύχη για σήμερα είστε Τοξότες, Κριοί και Λέοντες του δεύτερου μισού του α' δεκαημέρου και του πρώτου μισού του β' δεκαημέρου που έχετε εύνοια σε επαφές, σχέσεις και πάση φύσεως μετακινήσεις.

Να έχετε μια ξεχωριστή μέρα με όμορφες βόλτες, ευχάριστες ειδήσεις και ενδιαφέρουσες ασχολίες!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved