Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/7;

Σήμερα, ξεκινάμε με διπλωματία, ευγένεια και καλλιτεχνία και συνεχίζουμε με εμβάνθυνση σε θέματα οικονομικά, συναισθηματικά, μυσταγωγικά, μυστηριώδη και βέβαια, άκρως... σεξουαλικά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/7;

~Σελήνη στο Ζυγό σε γέμιση~

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη στο Ζυγό να ευνοεί περισσότερες τις κινήσεις ευγένειας και καλοσύνης και να φιλοδοξεί να εμπλουτίσει τη ζωή σας με όμορφες σχέσεις, θετικές συνεργασίες και καλές συμφωνίες. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη που εξουσιάζει το Ζυγό βρίσκεται στο Λέοντα δημιουργείται η ανάγκη τόσο να κάνετε θραύση με το στυλ σας όσο και να εντυπωσιάσετε με κάποιο ξεχωριστό ταλέντο ή ικανότητα.


~Σελήνη στο Σκορπιό~

Πάθος που δε σβήνει! Γύρω στις πέντε κι μισή το απόγευμα η Σελήνη διέρχεται από το ζώδιο του Σκορπιού και η διαίσθηση γίνεται πιο ισχυρή ευνοώντας να εξερευνήσετε μυστήρια, να ασχοληθείτε σε βάθος με ένα θέμα κι να βάλετε σε προτεραιότητα τόσο οικονομικά ζητήματα όσο και θέματα λίμπιντο και σεξ. Το βράδυ η Σελήνη κάνει όψη τριγώνου με τον Άρη και το πάθος μπορεί να γίνει αφορμή για μια άκρως ερωτική μυσταγωγική εμπειρία.


~Δίας τρίγωνο με Κρόνο~

Φως στο τούνελ! Η ευμενής όψης Δία –Κρόνου δημιουργεί άριστες προϋποθέσεις για επιχειρηματικές δραστηριότητες, διευθέτηση υποθέσεων με το δημόσιο ή την εφορία, λύσεις σε χρόνια οικονομικά ζητήματα ή θέματα υγείας και παρουσιάζει δυνατότητες για άρση ή εξομάλυνση ερωτικών δυσκολιών και περίπλοκων προβλημάτων.


Θετικά επηρεάζεστε πρωτίστως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και ακολουθείτε Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του α' δεκαημέρου.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθείς και Καρκίνοι του α' δεκαημέρου που ένας χείμαρρος συναισθημάτων που κρύβατε βαθιά μέσα σας θα ξεχυθεί και θα καταπλήξει ευχάριστα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα μη ξεχνώντας ότι εσείς φτιάχνετε τη μοίρα σας, κάθε μέρα της ζωής σας!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved