Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/7;

Η συνταγή της ευτυχίας αποκαλύπτεται σήμερα στα ζώδια του νερού

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/7;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Στον απόηχο της χθεσινής Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, η κίνηση των συναισθημάτων σας θα θυμίζει εκκρεμές με τα «πάνω» και τα «κάτω» της. Θα υπάρχει η τάση να ασχοληθείτε περισσότερο με το νοικοκυριό και θέματα οικίας, ενώ έως το μεσημέρι η μέρα ενδείκνυται για συναναστροφές με άτομα που τα νιώθετε οικογένεια σας, μπορούν να ανταποκριθούν στις συναισθηματικές σας ανάγκες ή σας θυμίζουν κάποια παλαιότερη εποχή.

~Σελήνη στο Λέοντα~

Ένα αστέρι γεννιέται! Περίπου δέκα λεπτά πριν τις δύο το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της δημιουργίας και της διασκέδασης ευνοώντας να αφιερώσετε χρόνο σε χόμπι, παιδιά, έρωτα, παιχνίδια και δραστηριότητες που είτε θα θαυμάσετε τις επιδόσεις κάποιων είτε θα σας χειροκροτήσουν για την επιτυχία σας.

~Ήλιος σύνοδο με Ερμή στον Καρκίνο~

Λογική και ευαισθησία! Η όψη προσφέρεται για να ξανασκεφτείτε ή να ξαναμιλήσετε για ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας, να κουβεντιάσετε για θέματα που σας συγκινούν και να επαναφέρετε στο προσκήνιο μνήμες και γεγονότα του παρελθόντος.

Διακοπές σε κάποιο νησί, στην ιδιαίτερη πατρίδα ή σε μέρη που έχετε ξαναπάει ευνοούνται όπως και κατ' οίκον πνευματικές ενασχολήσεις και ιδέες ή νοητικές δραστηριότητες που σχετίζονται με βρέφη, μητέρες, γυναίκες, μαγειρική, σπίτι, ύδωρ, ψυχή και θάλασσα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του β' δεκαημέρου που κάνοντας κάτι με μεράκι, τρυφερότητα ή ρομαντική διάθεση θα επανακτήσετε τη συνταγή της ευτυχίας.

Να έχετε μια υπέροχη ημέρα κρατώντας μνήμες που δεν φορτίζουν αλλά φωτίζουν την ψυχή!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved