Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/7;

Ουρανοκατέβατη χαρά υπόσχεται η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό - ειδικά για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/7;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Άλλ' αντ' άλλων! Με τη Σελήνη να κινείται τις πρωινές ώρες στους Διδύμους, γίνεται πιο αισθητή η ανάγκη να σκεφτείτε και να δείτε γνώριμα και φιλικά πρόσωπα, να διαθέσετε χρόνο για βόλτες και γρήγορες μετακινήσεις και ν' ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα. Θυμηθείτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος έως τις 20 του μήνα και αναβολές, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις είναι και στο σημερινό πρόγραμμα.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Γύρω στις μία και τέταρτο το μεσημέρι η Σελήνη διέρχεται από το ζώδιο του Καρκίνου και το υπόλοιπο της ημέρας είναι εξαιρετικό για οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι. Επιπλέον, ευνοεί να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα, να κολυμπήσετε, να έχετε ένα ρομαντικό τετ-α-τετ δίπλα στο κύμα - γενικότερα είναι θετική για κάθε δραστηριότητα κοντά στο υδάτινο στοιχείο.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό~

Ουρανοκατέβατη χαρά! Στην επιρροή της αυριανής όψης Αφροδίτης – Ουρανού, όμορφα και καλά πράγματα τόσο στον οικονομικό όσο και τον αισθηματικό τομέα μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή σας ως μάννα εξ ουρανού.

Κεραυνοβόλοι έρωτες, απρόβλεπτες συνεργασίες όπως επίσης ξαφνικά δώρα και ανέλπιστα κέρδη θα σας κάνουν να αναφωνήσετε «Απίστευτο κι όμως αληθινό».

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του α' δεκαημέρου θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στη σχέση σας με τις γυναίκες, τους γονείς, τα πεθερικά και γενικότερα την οικογένεια σας.

Λέοντες, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου, το σύμπαν ευνοεί αισθηματικές γνωριμίες, ερωτικές εκπλήξεις και ευχάριστες ενασχολήσεις.

Να χαρείτε την Κυριακή σας! Όμορφα γεγονότα, πραγματικά και αληθινά, να συμβούν στη ζωή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved