Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/7;

Καθαρίστε χώρο και μυαλό και εξαλείψτε κακίες και πίκρες του παρελθόντος

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/7;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Αέρινη διάθεση! Με τη Σελήνη στους Διδύμους η μέρα ευνοεί να βάλετε το πιο όμορφο σας χαμόγελο, να φορέσετε ανάλαφρα ρούχα, να βγείτε έξω, να μιλήσετε, να τηλεφωνήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν ευελιξία, ευκινησία, επικοινωνιακή δεινότητα ή νοητική εγρήγορση.

Καθαρός αέρας! Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για να έχετε τα παράθυρα ανοιχτά, να εξαφανίσετε τις άσχημες μυρωδιές από το χώρο ή το αυτοκίνητό σας όπως και να αποφύγετε την πιθανή κακοσμία του σώματος ή του στόματος.

~Ερμής ανάδρομος~

Πότε θα φύγει κι αυτός ο ανάδρομος Ερμής; Ερωτηματικά, διλλήματα και προβλήματα δημιουργεί η ανάδρομη τροχιά του Ερμή έως τις 20 Ιουλίου. Κάποιες καταστάσεις -όσο κι αν το θέλετε- δεν τραβάνε με τίποτα και τα νεύρα σας γίνονται τσατάλια.

Από την άλλη, θα θυμηθείτε πρόσωπα και πράγματα που είχατε ξεχάσει, θα ταξιδέψετε σε μέρη που είχατε ξαναπάει και πολύ πιθανόν κάποια επανασύνδεση να σας κάνει να πείτε «Περασμένα – Ξεχασμένα».

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι που θα περάσετε όμορφα με τους άλλους και θα μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει.

Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και Δίδυμοι του β’ δεκαημέρου ίσως κάποιες δουλειές μείνουν στη μέση ή κάποια πρόσωπα αποδειχθούν ανακατωσούρες.

Να έχετε μια συναρπαστική ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα χαρείτε τις φιλίες, τις σχέσεις και τις επαφές σας με τους άλλους.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved